«ESTIA II» και «ESTIA 2021»: Ποιοι δικαιούχοι εντάσσονται στο πρόγραμμα και σε ποιες περιοχές
Τους ιδιοκτήτες και τις ιδιοκτήτριες κατοικιών στους Δήμους Ιωαννίνων, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου και που είχαν συμμετάσχει στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ», για τη στέγαση αιτούντων διεθνούς προστασίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων «ESTIA II» και «ESTIA 2021», καλεί να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.
Ειδικότερα, για τον Δήμο Ιωαννίνων, η αίτηση υποβάλλεται έως την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, είτε σε έντυπη μορφή στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου, είτε σε ηλεκτρονική μορφή.
Για τους υπόλοιπους δήμους, η αίτηση υποβάλλεται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Φθηνή Στέγη: Ποιές περιοχές εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κάλυψη»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ