Παραμένει έως τις 11 Ιανουαρίου το «καλάθι του Άη Βασίλη»
Το «καλάθι του Άη Βασίλη» το οποίο περιλαμβάνει παιδικά παιχνίδια από μικρές και μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών και ηλεκτρονικών ειδών παραμένει ώς τις 11 Ιανουαρίου.
Τα προϊόντα φέρουν στο ράφι πώλησης το ειδικό σήμα και οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για αυτό από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης e-katanalotis.
Σημειώνεται πως στην πλατφόρμα e-katanalotis οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν και τις τιμές των βασικών καταναλωτικών αγαθών που περιλαμβάνονται στα «καλάθια του νοικοκυριού» που έχουν δημιουργήσει 14 αλυσίδες σούπερ μάρκετ, το αποκλειστικά online σούπερ μάρκετ, καθώς και οι πλατφόρμες διανομής όπως το efood και το wolt market.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00
ΕΛΛΑΔΑ