Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τα voucher βιβλίων της ΔΥΠΑ - Συνεχίζονται οι αιτήσεις παρόχων
Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου, οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και αποκλειομένων του προγράμματος επιταγών αγοράς βιβλίων 2024 της ΔΥΠΑ (κλικ εδώ).
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 01.09.2024 και θα ολοκληρωθεί στις 31.12.2024. Συνολικά έχουν εκδοθεί 150.000 επιταγές αξίας 25 ευρώ η καθεμία, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ.
- Συνολικά υποβλήθηκαν 243.301 αιτήσεις για 453.716 επιταγές.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 804 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι, ενώ οι αιτήσεις των παρόχων συνεχίζονται.
Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας και τους λοιπούς δημόσιους φορείς), με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία (εκτός από τα ξενόγλωσσα).
Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξησή του πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
03:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
02:00
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00
Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση 10 λεπτών ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης
00:30