Υποβλήθηκαν περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις τον Απρίλιο
Φορολογικές δηλώσεις
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ«Προτού τελειώσει ο Απρίλιος, οι υποβληθείσες φορολογικές δηλώσεις έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια», αναφέρει με ανάρτησή του στο X, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Αναφερόμενος στον ρυθμό υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ο υπουργός σημείωσε ότι πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ όσον αφορά την έγκαιρη υποβολή, γεγονός που επιτρέπει τόσο στο κράτος όσο και στους πολίτες να σχεδιάσουν αποτελεσματικότερα τον οικονομικό τους προγραμματισμό.
Παράλληλα, τόνισε ότι η εξέλιξη αυτή αποτυπώνει την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορολογικού συστήματος.
Ο Κ. Πιερρακάκης απηύθυνε θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καθώς και στον Διοικητή της, Γιώργο Πιτσιλή, για την - όπως ανέφερε - εξαιρετική δουλειά που επιτελούν.
Μελόνι: Eργαζόμαστε για την αναβολή της διάσκεψης Mercosur
20:00
Ιταλία: Εισιτήριο δύο ευρώ για την διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι από την 1η Φεβρουαρίου 2026
19:50
Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε crypto
19:40
ΗΠΑ: Αναστολή παροχής βίζας μέσω λοταρίας - Τι έγινε με τον δράστη του πανεπιστημίου Μπράουν
19:29