Πότε ξεκινούν οι συνεντεύξεις για το μητρώο εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
Αύριο, Τετάρτη 18/6, ξεκινά η διαδικασία της ατομικής δομημένης συνέντευξης για τους Αναπληρωτές και Ωρομίσθιους Εκπαιδευτικούς που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προσωρινών Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών («Μητρώο») της ΔΥΠΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 162, 164 και 169 του Ν.5078/2023 (Α΄211), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Σκοπός της διαδικασίας της ατομικής δομημένης συνέντευξης είναι να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους και να επικαιροποιηθεί η κατάταξή τους στο «Μητρώο» για το επόμενο σχολικό έτος.
Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης. Στο ίδιο μήνυμα θα περιλαμβάνεται και ο σχετικός σύνδεσμος για τη συμμετοχή τους, καθώς η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.
Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στη διεύθυνση: https://schools.dypa.gov.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα ΣΟΧ 3/2024 για την πρόσληψη 315 εργασιακών συμβούλων
Τραμπ: Χωρίς στρατεύματα η επιχείρηση μεταφοράς ουρανίου από το Ιράν στις ΗΠΑ
21:41
Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας τους
21:29
Tραμπ: Φέρνουμε το ουράνιο στις ΗΠΑ χωρίς χερσαία επιχείρηση - Το Σαββατοκύριακο η συμφωνία με Ιράν
21:25
Eurojackpot 17/4: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα 22 εκατ. ευρώ
21:17