Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με voucher 750 ευρώ
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για το voucher των 750 ευρώ.
Πρόκειται για το εκπαιδευτικό επίδομα που χορηγεί η ΔΥΠΑ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το νέο πρόγραμμα κατάρτισης.
Όπως και την προηγούμενη χρονιά, το πρόγραμμα κατάρτισης θα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εργασιακών δεξιοτήτων, ενώ θα χορηγηθεί και η σχετική πιστοποίηση.
Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε το πρόγραμμα κατάρτισης σας σε ένα από τα παρακάτω αντικείμενα:
- Ψηφιακές Δεξιότητες
- Πράσινες Δεξιότητες
- Οικονομικός εγγραμματισμός
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το σύνολο του επιδόματος μόνο εφόσον ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει 150 ώρες κατάρτιση από απόσταση με πιστοποίηση.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Γυμνασίου και να μην έχουν παρακολουθήσει ανάλογο πρόγραμμα, είτε ανέργων, είτε εργαζομένων από το 2022.
Τέλος, οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν σύμβαση στον ιδιωτικό τομέα.
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32
Ο Νετανιάχου μιλά για «απόπειρα δολοφονίας» του Τραμπ: «Ανακουφισμένος που είναι ασφαλής» - Η ανάρτησή του
10:27
ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
10:21