Έρχονται μέτρα στήριξης για την ελληνική βιομηχανία - Πότε θα ανακοινωθούν
Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης στον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας.
Αυτό προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτηση του στην εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος, Στρατηγικές Επενδύσεις: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό με προτεραιότητες τη βιομηχανία και την καινοτομία».
Όπως εξήγησε πρόκειται για μέτρα που στόχο έχουν να στηρίξουν την ελληνική βιομηχανία. «Ήρθε η ώρα να σταθούμε στις τιμές της ενέργειας» τόνισε.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο εξαιρετικά ρευστό διεθνές περιβάλλον και όπως είπε «επιτείνεται η οικονομική αβεβαιότητα κάτι που επηρεάζει το κόστος ενέργειας τις εφοδιαστικές αλυσίδες. Η Ελλάδα συναντιέται με αυτή τη συγκυρία έχοντας καταφέρει να θεωρείται λιμάνι σταθερότητα και ομαλότητας με ρυθμό ανάπτυξης πάνω από της Ευρωζώνης», ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπασταύρου από Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: Aναγκαίο η Ευρώπη να έχει έτοιμα στοχευμένα μέτρα
Πώς θα λειτουργήσει το πλαφόν στα καύσιμα και στα σούπερ μάρκετ
«Faros Global Community»: Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
21:07
Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης στην Καμπούλ
20:58
Σύλληψη 50χρονου στην Κηφισιά για αρχαία – Κατασχέθηκαν τμήματα αμφορέων (vid)
20:50
Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στην Πελόπη της Μυτιλήνης
20:42