Έρχονται μέτρα στήριξης για την ελληνική βιομηχανία - Πότε θα ανακοινωθούν
Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης στον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας.
Αυτό προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τοποθέτηση του στην εκδήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα «Αναπτυξιακός Νόμος, Στρατηγικές Επενδύσεις: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό με προτεραιότητες τη βιομηχανία και την καινοτομία».
Όπως εξήγησε πρόκειται για μέτρα που στόχο έχουν να στηρίξουν την ελληνική βιομηχανία. «Ήρθε η ώρα να σταθούμε στις τιμές της ενέργειας» τόνισε.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο εξαιρετικά ρευστό διεθνές περιβάλλον και όπως είπε «επιτείνεται η οικονομική αβεβαιότητα κάτι που επηρεάζει το κόστος ενέργειας τις εφοδιαστικές αλυσίδες. Η Ελλάδα συναντιέται με αυτή τη συγκυρία έχοντας καταφέρει να θεωρείται λιμάνι σταθερότητα και ομαλότητας με ρυθμό ανάπτυξης πάνω από της Ευρωζώνης», ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπασταύρου από Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: Aναγκαίο η Ευρώπη να έχει έτοιμα στοχευμένα μέτρα
Πώς θα λειτουργήσει το πλαφόν στα καύσιμα και στα σούπερ μάρκετ
SPONSORED
Περισσότερα «χειρουργικά» χτυπήματα στον Λίβανο ζητά ο Τραμπ
17:48
Η στιγμή που στελέχη της ΕΛΑΣ έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 6ο όροφο
17:37
Ιράν για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά μας»
17:27
Φρουροί κατέρριψαν drone στις φυλακές των Χανίων - Μετέφερε εργαλεία για απόδραση
17:17