Tesla -Σανγκάη: Παράγει ένα αυτοκίνητο σε λιγότερα από 40 δευτερολέπτα
Η μέγα-βιομηχανική μονάδα της Tesla στην Σανγκάη, που είναι η πρώτη που λειτουργεί εκτός των ΗΠΑ παρέδωσε 947.000 οχήματα το 2023, όπως ανακοίνωσε η εταιρία στην ετήσια αναφορά της για την παραγωγή, αλλά και για τις παραδόσεις οχημάτων κατά την προηγούμενη χρονιά.
Η ετήσια αύξηση καταγράφεται στο 33%, σύμφωνα με την εταιρία για το 2023, που πρόσθεσε ότι το εργοστάσιο της Σανγκάης παρέδωσε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των 1,8 και πλέον εκατομμυρίων οχημάτων που παρέδωσε παγκοσμίως η Tesla την προηγούμενη χρονιά.
Η αναφερόμενη εργοστασιακή μονάδα μπορεί να παράγει ένα αυτοκίνητο σε χρόνο μικρότερο των 40 δευτερολέπτων, με τη χρήση εξαρτημάτων που παράγονται στην Σανγκάη να ξεπερνάει το 95%.
Το 2023, η μέγα-βιομηχανική μονάδα της Tesla στην Σανγκάη παρέδωσε περισσότερα από 600.000 ηλεκτρικά οχήματα στην κινεζική αγορά.
Τουριστική σεζόν 12 μηνών με αξιοποίηση των ορεινών περιοχών - «Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος»
07:49
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τόσο μακριά όσο ένα μικρό βήμα
07:45
Times: Σε «κρίσιμη» κατάσταση νοσηλεύεται ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει
07:42
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Από τη θεραπεία στην πρόληψη - Η μεγάλη αλλαγή στη Δημόσια Υγεία
07:39