Μπέζος: Πούλησε 12 εκατ. μετοχές της Amazon - Πλουσιότερος κατά 2 δισ. δολάρια
Συνολικά 12 εκατ. μετοχές της Amazon πούλησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζεφ Μπέζος, η αξία των οποίων ξεπέρασε τα 2 δισ. δολάρια.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών που έχει βγει σε πώληση από το 2021, ωστόσο φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή… καθώς ο ιδρυτής του διαδικτυακού κολοσσού λιανικής και υπηρεσιών cloud έχει προαναγγείλει πως σχεδιάζει να πουλήσει έως και 50 εκατομμύρια μετοχές της Amazon μέσα στους επόμενους 12 μήνες, όπως αναφέρει το Bloomberg.
Ο Μπέζος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας και ανέλαβε εκτελεστικός πρόεδρος το 2021, έχει δει την περιουσία του να αυξάνεται κατά 22,6 δισ. δολάρια φέτος, στα 199,5 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, στην δεύτερη θέση της κατάταξης με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Oxfam: Υπερδιπλασιάστηκε από το 2020 η περιουσία των πέντε πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14