Ο Τραμπ ενδέχεται να επανεξετάσει την επιβολή δασμών σε χώρες που αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρετά καθώς επιβιβάζεται στο Air Force One μετά τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα, την Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025.
AP Photo/Julia Demaree NikhinsonΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να εξετάσει στην παρούσα φάση το ζήτημα της επιβολής δασμών σε χώρες που αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο, αλλά ενδεχομένως να χρειαστεί να το κάνει «σε δύο ή τρεις εβδομάδες».
«Λοιπόν, λόγω όσων συνέβησαν σήμερα, νομίζω πως δεν χρειάζεται να το σκεφτώ αυτό», είπε ο Τραμπ στον δημοσιογράφο του Fox News Σον Χάνιτι, μετά τη συνάντησή του με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αλάσκα.
«Τώρα, ενδέχεται να χρειαστεί να το σκεφτώ σε δύο ή τρεις εβδομάδες, αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε αυτό τώρα. Θεωρώ πως η συνάντηση πήγε πολύ καλά», είπε ο Τραμπ, βαθμολογώντας με 10 (σ.σ. Άριστα) το τετ-α-τετ με τον Πούτιν.
Guardian για τις φωτογραφίες των 200 στην Καισαριανή: «Τώρα μπορούμε να δούμε το θάρρος τους»
13:42
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών με τρεις συλλήψεις – Κατασχέθηκε απομίμηση όπλου
13:38
Θεσσαλονίκη: Επιβάτης υπό την επήρεια αλκοόλ αναστάτωσε πτήση – Τραυμάτισε αστυνομικό στο αεροδρόμιo
13:28
Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Με 15 βαθμούς Κελσίου και βοριάδες θα πετάξουμε χαρταετό - Η πρόβλεψη Κολυδά
13:12