Η Κίνα ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης του TikTok, λέει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών
Η εφαρμογή TikTok
AP Photo/Michael Dwyer, FileΤην έγκριση της συμφωνίας μεταβίβασης για την εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας TikTok, έκανε γνωστή σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ , προσθέτοντας πως αναμένει ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
«Στην Κουάλα Λουμπούρ, ολοκληρώσαμε τη συμφωνία για το Tik Tok με όρους που ενέκρινε η Κίνα, και αναμένω ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες και θα δούμε επιτέλους μια λύση σε αυτό» δήλωσε στην εκπομπή Fox Business Network μετά τη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.
Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας αναφέρει σε ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα ότι η Κίνα θα χειρισθεί κατάλληλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το TikTok με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δένδιας: Καμία πιθανότητα να στείλει η Ελλάδα πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
14:20
Reuters: Οι αγορές προεξοφλούν τουλάχιστον μια αύξηση στα επιτόκια της ΕΚΤ φέτος
14:09
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 7ο Διεθνές Σεμινάριο Ώμου “Athens Shoulder Course 2026”
14:07
Νέα προθεσμία στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
14:01