ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NEOS: Η startup με το «βραχιολάκι» που θέλει να αλλάξει το χώρο των πληρωμών

Newsroom

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01

NEOS: Η startup με το «βραχιολάκι»

00.00/22:18

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Με την ιστορία πίσω από μία ελληνική startup, τη Neos Beyond Payments, η οποία θέλει να αλλάξει το χώρο των πληρωμών παγκοσμίως, ξεκινά το CNN Greece, τα business stories, ένα podcast όπου ο Δημήτρης Μαλλάς συζητά με Έλληνες επιχειρηματίες για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, αναζητώντας τις ιστορίες εκείνες που έκαναν τη διαφορά.

Στο 1ο επεισόδιο, τα business stories φιλοξενούν τον Παναγιώτη Μαρκίδη, έναν εκ των ιδρυτών της Neos Beyond Payments, η οποία έχει δημιουργήσει κοσμήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση συναλλαγών, «αντικαθιστώντας» τις πλαστικές κάρτες.

Στη διάρκεια του podcast ο κ. Μαρκίδης, ο οποίος προέρχεται από τον κλάδο της δημοσιογραφίας, μιλά για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε το εγχείρημα, την υφιστάμενη κατάσταση, τα πλάνα για το προσεχές μέλλον αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει ένας δημοσιογράφος… πλευρά. Όπως, επίσης, αναφέρεται και στις δυσκολίες που υπάρχουν προκειμένου να ξεκινήσει κάποιος/α ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα και δίνει τις δικές του συμβουλές σε όσους αποφασίζουν να το τολμήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ