ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Symmetria: Η εταιρεία που προσφέρει ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και την ομορφιά

Newsroom

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 08

Symmetria: Η εταιρεία που προσφέρει ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και την ομορφιά

00.00/31:58

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Από τους κλάδους που παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια είναι αυτός της υγείας και της ομορφιάς. Και ιδίως ο συνδυασμός αυτών των δύο. Στην Ελλάδα έχουμε, μάλιστα, και μία που ακολουθεί μία διαφορετική, καινοτόμα και ολιστική προσέγγιση.

Ο λόγος για τη Symmetria, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα πετυχημένο μοντέλο, το οποίο υλοποιεί πλέον όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σε αυτό το επεισόδιο του Business Stories, ο ιδρυτής της Symmetria, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, μας μιλά για το πώς δημιουργήθηκε η εταιρεία το 2004, την πορεία της, το διαφορετικό μοντέλο όπως και για τα επόμενα πλάνα της.

Και το κυριότερο δίνει αρκετές συμβουλές όσον αφορά στο πώς θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν στο συγκεκριμένο χώρο να κάνουν τα επόμενα βήματά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ