ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που «κατακτά» την αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Epsilon Net: Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που «κατακτά» την αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού

00.00/26:53

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Για τις επιχειρήσεις, οι λύσεις ψηφιακών τεχνολογιών αποτελούν πλέον «κλειδί» για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους. Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναπτυχθεί με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς είναι η Epsilon Net.

Σε αυτό το επεισόδιο του Business Stories φιλοξενούμε τον Ιωάννη Μίχο, ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Epsilon Net, η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους.

Ο κ. Μίχος μας μιλά για τις προκλήσεις στο ξεκίνημα της προσπάθειας, τη διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και το πώς οι εργαζόμενοι του ομίλου συμμετέχουν στις αποφάσεις που λαμβάνονται. Και δίνει τις δικές του συμβουλές σε όσους ξεκινούν τώρα την προσπάθειά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ