ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vodafone Business: Πώς οι ΜμΕ θα αξιοποιήσουν τις επιδοτήσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Vodafone Business: Πώς οι ΜμΕ θα αξιοποιήσουν τις επιδοτήσεις ψηφιακού μετασχηματισμού

00.00/15:02

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η καρδιά της ελληνικής οικονομίας και αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Έχει ακολουθήσει όμως η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα τα τεχνολογικά βήματα που απαιτεί η εποχή μας;

Αυτό ακριβώς επιχειρεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, που θα «τρέξει» υπό τη μορφή κουπονιών, δηλαδή vouchers και θα αφορά σε επιδότηση του 90% νέων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων συνολικής αξίας έως 20.000€.

Σε αυτό το podcast του BusinessStories, ο Ηλίας Ρουσέλλης, Supervisor των Εξειδικευμένων Συμβούλων του Vodafone Business, μας μιλά για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων, καθώς και για τις λύσεις που προσφέρει το Vodafone Business. Όπως τονίζει ο κ. Ρουσέλλης η γκάμα των διαθέσιμων υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα μεγάλη και καλύπτει όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων. Το σημαντικότερο «ατού» του VodafoneBusinessείναι οι άνθρωποι που το στελεχώνουν, οι οποίοι είναι σε θέση να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές στον κάθε επιχειρηματία,από το να τον καθοδηγήσουν πώς να κάνει την αίτηση και να λάβει την χρηματοδότηση, μέχρι να επιλέξει τις κατάλληλες λύσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής του.

Περισσότερα σε αυτό το επεισόδιο του BusinessStories...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ