ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Μαρώσης, Sales Manager TCL: Στόχος μας όλο και καλύτερα smartphones, σε καλύτερες τιμές

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Γ. Μαρώσης, Sales Manager TCL: Στόχος μας όλο και καλύτερα smartphones, σε καλύτερες τιμές

00.00/21:19

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Για τα νέα μοντέλα smartphones που φέρνει η TCL στην ελληνική αγορά, το TCL 40 SE και το TCL 40 R 5G, μιλά στο Business Stories του CNN Greece και τον Δημήτρη Μαλλά ο κύριος Γιάννης Μαρώσης, διευθυντής πωλήσεων της TCL για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και το Ισραήλ.

Ο κύριος Μαρώσης εξηγεί πως η πολύχρονη ιστορία της TCL, που σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, καθώς ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα διαθέτει 130.000 υπαλλήλους, δραστηριοποιείται σε 160 αγορές, με 32 κέντρα παραγωγής και 43 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης.

«TCL σημαίνει The Creative Life», δηλώνει χαρακτηριστικά στο podcast ο κ. Μαρώσης, που επισημαίνει επίσης το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της TCL, το οποίο περιλαμβάνει τηλεοράσεις -το κυρίαρχο προϊόν, ως δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο-, αλλά και smart connective devices, audio, home devices και panel τηλεοράσεων και smartphones.

Η σειρά 40 είναι η 4η γενιά smartphones στην αγορά και με τα μοντέλα 40 SE και 40 R, κάνουμε ένα νέο step up, τονίζει, εξηγώντας πως το μεγάλο πλεονέκτημα της TCL είναι η εξειδίκευση στην απεικόνιση: «Μέσα από τα κινητά, προσπαθούμε να φέρουμε σε ζωή ένα moto της εταιρείας, το ‘Display Greatness. Λόγω του ότι έχουμε in house, ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, μάλιστα, την κατασκευή panel, στην πλειονότητα των TCL smartphones ενσωματώνουμε μία νέα τεχνολογία, η οποία ονομάζεται NXTVISION, η οποία βελτιώνει την απεικόνιση, σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο». Ο κ. Μαρώσης εξηγεί αναλυτικά πώς επιτυγχάνεται αυτό και πώς εξυπηρετεί τον καταναλωτή σε μια σειρά από λειτουργίες, από το gaming μέχρι το διάβασμα ενός βιβλίου.

Ουσιαστικά, το 40 SE είναι ένα πολύ δυνατό μοντέλο στη μεσαία κατηγορία με προσιτό κόστος και το TCL 40 R 5G, ένα εξίσου προσιτό 5G smartphone.

«Σειρά με σειρά, βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά και το value for money του κινητού, φέτος έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση και στο design», προσθέτει ο ίδιος, δίνοντας έμφαση στην οθόνη των τηλεφώνων, ενώ αναφορικά με τη μνήμη και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, επισημαίνει πως διαθέτουν ακριβώς ό,τι χρειάζεται ο μέσος χρήστης σε RAM και ROM, καθώς η TCL δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό, φέρνοντας στο προσκήνιο παράλληλα νέες τεχνολογίες, όπως RAM Expansion και NXTURBO.

Υψηλές επιδόσεις σε RAM, υψηλός αποθηκευτικός χώρος, αξιόπιστη κάμερα AI, μία πολύ καλή οθόνη με τεχνολογία NXTVISION σε προσιτές τιμές – αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τα συγκεκριμένα smartphones της σειράς 40 της TCL και τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη, όπως ανακεφαλαιώνει, μιλώντας στο CNN Greece.

Ο κ. Μαρώσης μιλά ακόμα για τη hyper camera, για τη στρατηγική της TCL να φέρνει στον καταναλωτή ένα όλο και καλύτερο smartphone σε όλο και καλύτερες τιμές, για τις καινοτομίες που έρχονται τα επόμενα χρόνια, πάντα με έμφαση στην οθόνη, τα χαρακτηριστικά και το value for money.

Ακούστε στο podcast του CNN Greece όσα δηλώνει ο Γιάννης Μαρώσης, διευθυντής πωλήσεων της TCL για την Ελλάδα, τα υπόλοιπα Βαλκάνια και το Ισραήλ για τα νέα smartphone 40 SE και 40 R 5G.