ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

To CNN Greece στο Digital Economy Forum 2018

To CNN Greece στο Digital Economy Forum 2018

Ξεκίνησε σήμερα το Digital Economy Forum 2018, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος στο ξενοδοχείο Intercontinental. Το CNN Greece, ως χορηγός επικοινωνίας, βρίσκεται ήδη εκεί προκειμένου να καλύψει το γεγονός με τους δημοσιογράφους του Δημήτρη Μαλλά και Αμέλια Αναστασάκη.

Βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ψηφιακή τεχνολογία πλέον παίζει καταλυτικό ρόλο στην Ελλάδα που προσπαθεί να ανακάμψει από την οικονομική κρίση.

Η σημασία της ψηφιακής τεχνολογίας είναι τόσο μεγάλη, ώστε όλοι γνωρίζουν ότι η περαιτέρω αξιοποίηση της είναι το κλειδί προκειμένου η Ελλάδα να κάνει τα άλματα προόδου που απαιτούνται.

Το πώς θα γίνει εφικτό είναι το αντικείμενο του Digital Economy Forum 2018, το οποίο θα βαδίσει στα βήματα των προηγούμενων συνεδρίων του ΣΕΠΕ, έχοντας μία λίστα από ομιλητές που περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους αρμόδιους Υπουργούς, Υψηλόβαθμα Στελέχη Επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας αλλά και άλλων Παραγωγικών Κλάδων της Οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Digital Economy Forum ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ