ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων μετατράπηκε η airtickets

Σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων μετατράπηκε η airtickets

Η airtickets, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Tripsta, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 2000, υπήρξε πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές κρατήσεις στην Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Λόγω των προβλημάτων που επέφρε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta η airtickets μετατρέπεται από μηχανή κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων.

Σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Tripsta αναφέρονται τα εξής:

«Η airtickets λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων.

»Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

«»Το νέο μοντέλο της airtickets σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες.

»Διαβεβαιώνουμε τους χρήστες μας ότι η airtickets συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ταξιδιώτες, με κεντρικό γνώμονα την παροχή ποικιλίας επιλογών σε ακόμα καλύτερες τιμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ