ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alba Career Forum: 100 εταιρείες, 160 στελέχη πάνω από 1.500 συνεντεύξεις

Alba Career Forum: 100 εταιρείες, 160 στελέχη πάνω από 1.500 συνεντεύξεις

Από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018, και για 26η χρονιά, πραγματοποιήθηκε φέτος το Alba Career Forum, που διοργανώνει το Alba Graduate Business School, The American College of Greece στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Κατά τη διάρκειά του, 77 τελειόφοιτοι του Alba είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικές ευκαιρίες καριέρας! Ήρθαν σε επαφή με 160 εκπροσώπους από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιώντας πάνω από 1.500 συνεντεύξεις!

Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career and Alumni Office, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

«Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε πως το επιτυχημένο πάντρεμα του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου θέτει τις βάσεις και αποτελεί προϋπόθεση για την κάλυψη της κυριότερης ανάγκης της ελληνικής αγοράς αυτήν τη στιγμή: την ανεύρεση και εξέλιξη των αυριανών ηγετών! Το Alba Graduate Business School και το Career and Alumni Office δεσμεύονται να παραμείνουν πιστοί υποστηρικτές αυτής της διαδικασίας» δήλωσε η Μαρία Μοραγιάννη, διευθύντρια του γραφείου σταδιοδρομίας και αποφοίτων του Alba.

«Eξαιρετική η διοργάνωση του Alba Career Forum και φέτος! Το υψηλό επίπεδο των αποφοίτων, οι οποίοι προετοιμάζονται με τον κατάλληλο τρόπο και με γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών, μας ωθεί στο να στοχεύουμε στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο και στη στελέχωση της εταιρείας μας με ακόμα περισσότερους αποφοίτους του» δήλωσε η Γκέλυ Μαραζιώτη, senior HR Consultant της Deloitte.

Το φετινό Alba Career Forum πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των:

Golden Partner: η εταιρεία ελαστικών Continental

Sponsors: οι Freshways, ΦBakery, LIDL και Mars Hellas

Supporters: Deloitte και Owiwi

Digital partner: η 9ΑΜ Media Labs

Printing partner: η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Media partners: το περιοδικό HR Professional, το ηλεκτρονικό newsletter Hotel & Restaurant, τα Ναυτικά Χρονικά, η Global Sustain και το Kariera.gr

Online communication partners: τα epixeiro.gr, isalos.net και startup.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ