Γ. Ρέτσος: Η Αθήνα κορυφαίος τουριστικός προορισμός
Μετά από μια μεγάλη απαξίωση στην περίοδο 2008-2012 η Αθήνα ανακάμπτει τουριστικά λέει στο CNN Greece ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννης Ρέτσος.
Μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης της πρωτοβουλίας This is Athens and partners, ο κ. Ρέτσος τόνισε ότι η πρωτεύουσα έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.
Καλό αεροδρόμιο, οδικό δίκτυο, καλά ξενοδοχεία και πολιτιστικό πλούτο. «Αυτό που έλλειπε ήταν η οργάνωση και η διαχείριση του προορισμού και αυτό προσπαθεί να κάνει η σύμπραξη This is Athens and partners ώστε να δημιουργηθεί ένας πρότυπος οργανισμός διαχείρισης προορισμού κάτι το οποίο αποτελεί και καινοτόμα σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Στόχος να γίνει η Αθήνα μια καλύτερη πόλη για τους κατοίκους της και κατ επέκταση και για τους τουρίστες της».
Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2004 με τα ολυμπιακά έργα αλλά πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ακόμη τόνισε ο κ. Ρέτσος, ενώ αναφορικά με τις υποδομές φιλοξενίας της Αθήνας είπε ότι πάντα υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης η οποία εξαρτάται από την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η πόλη.
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21