ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Samsung Galaxy S10: Όταν τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα γίνονται «ευφυή»

Samsung Galaxy S10: Όταν τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα γίνονται «ευφυή»

Την αναβάθμιση των κινητών τηλεφώνων από «έξυπνα» σε «ευφυή» κατάφερε να επιτύχει η Samsung με τη νέα premium σειρά «Galaxy S10», ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη στην παγκόσμια βιομηχανία των smartphone. Με αφορμή την ολοκλήρωση δέκα χρόνων από το λανσάρισμα της «ναυαρχίδας» του νοτιοκορεάτικου κολοσσού της τεχνολογίας, η εταιρία παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και την πρώτη συσκευή που υποστηρίζει ταχύτητα ασύρματων δικτύων 5ης γενιάς. Πρόκειται για το «Samsung Galaxy S10 5G», το οποίο αναμένεται και αυτό μέσα στο 2019, όταν τεθούν σε λειτουργία τα δίκτυα 5ης γενιάς των παρόχων κινητής τηλεφωνίας για εμπορική χρήση. Ωστόσο, οι υπόλοιπες τρεις διαθέσιμες εκδόσεις των S10, S10+ και S10e είναι ήδη διαθέσιμες για προ-παραγγελία στην ελληνική αγορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

To τεχνολογικό άλμα της Samsung

sam1

Σύμφωνα με τη Samsung, η σειρά «Galaxy S10» είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες της σημερινής αγοράς smartphone, ώστε οι καταναλωτές να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις αγαπημένες τους ασχολίες. Όλες οι νέες προηγμένες συσκευές της εταιρίας προσφέρουν ασυναγώνιστες επιδόσεις, διαθέτουν πρωτοποριακές καινοτομίες στην οθόνη και στην κάμερα, υπόσχονται εμπειρίες επόμενης γενιάς στις κατηγορίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους καταναλωτές και θέτουν τις βάσεις για τα κινητά τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Το τεχνολογικό άλμα που έχει επιτευχθεί με τα νέα προϊόντα της Samsung είναι εμφανές, αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα χαρακτηριστικά της κορυφαίας συσκευής «Galaxy S10+», η οποία δεν πληροί απλώς όλες τις προδιαγραφές -από την οθόνη, τη φωτογραφική μηχανή ως την απόδοση- αλλά τις πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο, ενώ η οικονομικότερη έκδοση «Galaxy S10e» είναι κατασκευασμένη για εκείνους που θέλουν όλα τα premium βασικά χαρακτηριστικά σε μια compact συσκευασία με επίπεδη οθόνη.

Το τεχνολογικό άλμα που έχει επιτευχθεί με τα νέα προϊόντα της Samsung είναι εμφανές, αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα χαρακτηριστικά της κορυφαίας συσκευής «Galaxy S10+», η οποία δεν πληροί απλώς όλες τις προδιαγραφές -από την οθόνη, τη φωτογραφική μηχανή ως την απόδοση- αλλά τις πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο, ενώ η οικονομικότερη έκδοση «Galaxy S10e» είναι κατασκευασμένη για εκείνους που θέλουν όλα τα premium βασικά χαρακτηριστικά σε μια compact συσκευασία με επίπεδη οθόνη.

Full Screen εμπειρία και υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος

Με την πρωτοποριακή οθόνη Dynamic AMOLED, την κάμερα επόμενης γενιάς και την «ευφυή» απόδοση, η σειρά Galaxy S10 προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές και θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία smartphone. Σύμφωνα με τη Samasung, λοιπόν, πρόκειται όχι μόνο για την καλύτερη οθόνη της εταιρίας μέχρι στιγμής, αλλά και για την πρώτη Dynamic AMOLED στον κόσμο. Με πιστοποιήσεις HDR10+ και VDE, τα νέα smartphones αναπαράγουν ρεαλιστικό ψηφιακό περιεχόμενο με μια ευρύτερη χρωματική γκάμα και μια λαμπερή -σχεδόν πραγματική- εικόνα, καθώς και ζωηρά, φωτεινά χρώματα με την καλύτερη αναλογία αντίθεσης της βιομηχανίας για ακόμη σκουρότερα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά.

sam2

Παράλληλα, η πιστοποίηση από το DisplayMate, κατοχυρώνει για τους χρήστες τα ευκρινέστερα χρώματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κινητή συσκευή, ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου, ενώ την ίδια στιγμή η οθόνη Dymanic AMOLED μειώνει το μπλε φως μέσω της οθόνης Eye Comfort (Άνεση Ματιού), που έχει λάβει πιστοποίηση από το TÜV Rheinland, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας ή την προσθήκη φίλτρου.

Τέλος, η μοναδική Infinity-O οθόνη της σειράς Galaxy S10, συνδυάζει μια σειρά από αισθητήρες και τεχνολογία κάμερας σε οθόνη με οπή για μεγιστοποίηση προβολής χωρίς περισπασμούς, ενώ η Dynamic AMOLED τεχνολογία περιλαμβάνει, ακόμα, τον πρώτο ενσωματωμένο Υπερηχητικό Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος, που αναγνωρίζει τα 3D περιγράμματα του δακτυλικού αποτυπώματος -και όχι μια 2D εικόνα αυτού- για μεγαλύτερη προστασία κατά της πλαστογράφησης. Με την πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση FIDO Alliance Biometric Component, η συγκεκριμένη επαλήθευση βιομετρικών στοιχείων επόμενης γενιάς εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στην συσκευή, όμοια με εκείνη ενός θησαυροφυλακίου.

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και λειτουργίες «ευφυούς» απόδοσης

Η σειρά Galaxy S10 εισάγει νέα τεχνολογία στην κάμερα και προηγμένη «ευφυΐα» που διευκολύνει την λήψη επικών φωτογραφιών και βίντεο, όταν ταυτόχρονα το προηγμένο hardware και software με τους 8πύρηνους επεξεργαστές, που βασίζεται στην εκμάθηση μηχανής (machine learning), ενισχύει την απόδοση των συσκευών, τη τεχνητή νοημοσύνης (ΑΙ) και το «έξυπνο» σύστημα ασύρματης σύνδεσης, Intelligent Wi-Fi. Βασισμένη, λοιπόν, στην πρωτοποριακή κάμερα της Samsung με τεχνολογίες Dual Pixel και Διπλού Διαφράγματος, η σειρά Galaxy S10 είναι εξοπλισμένη με υπερ – ευρυγώνιους φακούς, που προσομοιώνουν το ανθρώπινο μάτι για υπερύψηλή ακρίβεια λήψεων και κάμερα AI, που μετατρέπει τις ήδη έξυπνες λειτουργίες σε ακριβέστερες, προσφέροντας παράλληλα στους χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας (Super Steady) και ποιότητας.

sam3

Επιπλέον, η σειρά Galaxy S10 χαρακτηρίζονται ως οι «εξυπνότερες» συσκευές της Samsung, μέχρι στιγμής, καθώς όλα τα συστήματα και οι τεχνολογίες, από μέσα προς τα έξω, έχουν αναβαθμίσει το επίπεδο ευφυΐας των κινητών τηλεφώνων εν γένει. Ανάμεσα στις καινοτομίες που αλλάζουν τα δεδομένα είναι το Wireless PowerShare, το οποίο καθιστά δυνατή την εύκολη, γρήγορη και παράλληλη φόρτιση συσκευών, το νέο software ΑΙ που βελτιστοποιεί την μπαταρία S10 και ανοίγει ταχύτερα τις εφαρμογές, το προηγμένο Intelligent Wi-Fi, που επιτρέπει αδιάκοπη και ασφαλή σύνδεση με την απρόσκοπτη εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και LTE δίκτυο, καθώς και πολλές ακόμα αυτοματοποιημένες λειτουργίες μέσω του Bixby, που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την εμπειρία χρήσης.

Ανθεκτικό και «e-υρύχωρο»

Σε όλα τα παραπάνω, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ακόμα και το Fast Wireless Charging 2.0, την IP68 ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη, τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς και τις υπηρεσίες Samsung Health και Samsung DeX, καθώς και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε συσκευή με ενσωματωμένη μνήμη 1ΤΒ και με τη δυνατότητα προσθήκης 512GB microSD κάρτα. Κατά συνέπεια στην ταχύτητα των βελτιστοποιημένων Galaxy S10, έρχονται να προστεθούν και η καλύτερη πιθανή εμπειρία gaming, η οποία ενισχύεται από premium hardware συμπεριλαμβανομένων του Dolby Atmos και του συστήματος vapor chamber cooling, όπως και το αμυντικό Samsung Knox για ασφαλή αποθηκευτικό χώρο που υποστηρίζεται από λογισμικό, το οποίο προφυλάσσει τους ιδιωτικούς σας κωδικούς για κινητές υπηρεσίες με δυνατότητα blockchain.

sam5

Τα Galaxy S10, Galaxy S10+ and Galaxy S10e θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε Prism White, Prism Black, Prism Green και σε διαστάσεις οθονών 5,8, 6,1 και 6,4 ιντσών, καθώς σε δύο, ολοκαίνουρια premium Κεραμικά Μοντέλα: Ceramic Black and Ceramic White. Όλα τα παραπάνω μοντέλα διατίθενται στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μάλιστα, να παρακολουθήσουν το πρώτο «hands-on video» που γυρίστηκε στην Ελλάδα από το ΠΛΑΙΣΙΟ και να δουν το ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που εντυπωσίασαν τους χρήστες της νέας προηγμένης συσκευής από το πρώτο… άγγιγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ