ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάκριση για Sigma Media Group στα London International Honey Awards για το μέλι Gypsy Queen

Διάκριση για Sigma Media Group στα London International Honey Awards για το μέλι Gypsy Queen

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε η Παγκόσμια οικογένεια της Sigma Media Group μέσω της δράσης ACTION IN GREECE, την μέγιστη διάκριση στον θεσμό London International Honey Awards σε μια διθυραμβική Gold απονομή.

Αποδέκτης ένα μέλι εξαιρετικό που ο Όμιλος ΜΜΕ της Sigma Group διέκρινε ανάμεσα σε πολλά και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, μέσα από αλλεπάλληλες γευστικές και χημικές επεξεργασίες.

Το μέλι GYPSY QUEEN, αποτελεί ένα πολύτιμο προϊόν της Ελληνικής φύσης που παράγεται στα βουνά της Ηπείρου από την εταιρεία Natural Foods.

Η "Τσιγγάνα Βασίλισσα" διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα μέλια της γης, καθώς ο διαγωνισμός αποτελεί τον πιο σημαντικό θεσμό για την αναγνωρισιμότητα της ποιότητας μελιού σε όλο τον κόσμο (http://www.londonhoneyawards.com/).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο CEO της εταιρείας Natural Foods, κύριος Ευάγγελος Λουτσάρης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με την διάκριση κι έτοιμος για τα επόμενα δυναμικά εξαγωγικά βήματα της εταιρείας Natural Foods, καθώς η εταιρεία είναι προ των πυλών μιας δυναμικής Παγκόσμιας δικτύωσης, έχοντας δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα concept σε ποιότητα και συσκευασία σε Ελληνικά φυσικά βιολογικά πρότυπα προϊόντα, το μέλι GYPSY QUEEN.

Ο κύριος Λουτσάρης ευχαρίστησε την δράση ACTION IN GREECE για την στήριξη της στην προβολή κι επικοινωνία του εξαιρετικού προϊόντος GYPSY QUEEN κι ανανέωσε την συνεργασία του με τον Όμιλο της Sigma Media Group, δίνοντας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ομίλου, κυρία Σοφία Στάμου, για την δράση αυτή, που αναδεικνύει την Ελλάδα στο εξωτερικό με τον πιο γόνιμο κι επωφελή τρόπο και πολύ μεγάλη δημοσιογραφική μελέτη την οποία ακολουθούν λήψεις μηνών, σε κάθε πανέμορφo τόπο της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ