ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία Παπαστράτος χρηματοδοτεί τις υποβολές υποψηφιότητας σε 30 startup εταιρείες

Η εταιρεία Παπαστράτος χρηματοδοτεί τις υποβολές υποψηφιότητας σε 30 startup εταιρείες
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ STARTUP GREECE AWARDS 2016

H εταιρεία Παπαστράτος, ως χορηγός τίτλου της διοργάνωσης των «Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards», δίνει τη δυνατότητα σε τριάντα νεοφυείς επιχειρήσεις να υποβάλουν δωρέαν τη συμμετοχή τους, να διεκδικήσουν μια διάκριση και να συμμετάσχουν -εφόσον προκριθούν- σε ένα bootcamp με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν.

Δωρεάν υποψηφιότητες

Αναλυτικότερα, από τις 14 Ιανουαρίου 2016 και έως την εξάντληση των τριάντα υποψηφιοτήτων, η Παπαστράτος προσφέρει δωρεάν την πρώτη υποψηφιότητα κάθε startup εταιρείας. Οι τιμές για τις επόμενες υποψηφιότητες που τυχόν υποβάλει η ίδια startup εταιρεία, θα ακολουθούν τον τιμοκατάλογο που ισχύει τη στιγμή της υποβολής τους.

Επιπλέον, η Boussias Communications παρουσιάζει -στο πλαίσιο του διαγωνισμού- μια ακόμα καινοτομία, προσφέροντας στις startup εταιρείες που θα ξεχωρίσουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό και ιδιαίτερα χρήσιμο bootcamp με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν.

Η αρχική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Eπιτροπή Aξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί με βάση:

  • τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που οι ίδιες οι εταιρείες θα υποβάλουν στην online αίτηση υποψηφιότητας,
  • τα γνωστοποιημένα κριτήρια αξιολόγησης.

Bootcamp

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται online με διαφορετικούς συνδυασμούς αξιολογητών ανά ενότητα βραβείων.

Οι startup εταιρείες, που θα λάβουν υψηλές βαθμολογίες, θα συμμετέχουν σε εξειδικευμένο ολοήμερο bootcamp, που θα λάβει χώρα πριν από την τελετή απονομής.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να:

  • παρουσιάσουν την επιχείρησή τους σε έμπειρους εκπροσώπους της Επιτροπής Αξιολόγησης
  • πάρουν ένα συνολικό feedback και εξειδικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του επιχειρηματικού τους μοντέλου
  • έχουν προσωπικές συναντήσεις με εκπροσώπους από Venture Capital Funds, Business Angels αλλά και πιθανούς πελάτες/συνεργάτες που θα τους βοηθήσει στην δικτύωση και την περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη.


Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων: 25 Ιανουαρίου 2016

Στόχος διοργάνωσης

Έχοντας διοργανώσει με επιτυχία περισσότερα από σαράντα επιχειρηματικά βραβεία, η Boussias Communications, διοργανώνει τα «Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards».

Στόχος της διοργάνωσεις είναι η επιβράβευση και η ανάδειξη ελληνικών startups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική.

Υποβολή υποψηφιοτήτων

Στα βραβεία, που υποστηρίζονται από δεκάδες αναγνωρισμένους φορείς και προσωπικότητες του οικοσυστήματος, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν υποψηφιότητα νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, που:

  • λειτουργούν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια στην Ελλάδα ή
  • λειτουργούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αλλά ανήκουν κατά πλειοψηφία σε Έλληνες.

Επιτροπή Αξιολόγησης

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από μια Επιτροπή Αξιολόγησης που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες του startup οικοσυστήματος.

Δικτύωση και υποστήριξη

Οι φορείς που υποστηρίζουν το διαγωνισμό, καθώς και η Επιτροπή Αξιολόγησης, θα δώσουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που θα διακριθούν να επιτύχουν την κατάλληλη δικτύωση που επιζητούν, όσον αφορά πελάτες, χρηματοδότηση, εξωστρέφεια, κλπ.

Τα βραβεία υποστηρίζουν: η Ευρωπαϊκή Επιτροπή / Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, ο Δήμος Αθηναίων και το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέων Επιχειρήσεων - ΤΑΝΕΟ Α.Ε., o Τομέας Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ΣΕΒ και το EkinisiLAB, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν-ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών-ΣΕΠΕ, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το International Hellenic University.

Περισσότερες πληροφορίες στο site των βραβείων: www.startupawards.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ