Δεν υπάρχει ανάγκη για ουρές στην ΕΥΔΑΠ
Σε συνέχεια επαναλειτουργίας των Ταμείων της ΕΥΔΑΠ από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά τη μεγάλη προσέλευση κοινού, η Εταιρεία θέλει να ευχαριστήσει τους πελάτες της για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην πληρωμή του λογαριασμού τους.
Η Εταιρεία επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι τα Ταμεία της λειτουργούν με βάση τις οδηγίες των Αρχών, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία τόσο των Πελατών όσο και των Εργαζομένων (τήρηση μέγιστου αριθμού εισερχομένων ανά χώρο, θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κλπ.).
Υπενθυμίζεται επίσης ότι καμία διακοπή υδροδότησης δεν γίνεται κατά την τρέχουσα περίοδο, λόγω μη εξόφλησης λογαριασμού.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Εταιρεία συστήνει στους πελάτες της να εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω:
- Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής, ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων Τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
- Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, webbankingσυνεργαζόμενων Τραπεζών.
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30