ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου» παίζοντας Live σε οχτώ αγώνες από τη Serie A, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και με 20 ευρώ κέρδισε συνολικά 8.774,11 ευρώ. Τα επιπλέον κέρδη του από το «Boost Nίκης» ήταν 2.918,04 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων, με τη σειρά που τερμάτισαν) της 8ης ιπποδρομίας από το GREYVILLE, ένας νικητής από τον Ωρωπό κέρδισε 1,384.35 ευρώ.
Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
15:31
Η Allwyn έφερε τη νέα εποχή διασκέδασης στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων – Εκπλήξεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές στο απόλυτο Après Ski Party
15:30
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιος Δήμος το χορηγεί - Ποιοι είναι δικαιούχοι (vid)
15:24
Ουκρανία: Μειώθηκαν τα ρωσικά πλήγματα τον Ιανουάριο - Αυξήθηκαν οι ζημιές στο ενεργειακό δίκτυο
15:23