ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ: Η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς είναι αφιερωμένη στους εργαζόμενούς της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ: Η νέα καμπάνια της Lidl Ελλάς είναι αφιερωμένη στους εργαζόμενούς της

Κάθε ένας από τους περισσότερους από 6.000 εργαζομένους της LidlΕλλάς αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

Στους εργαζομένους της είναι αφιερωμένηη νέα καμπάνια της LidlΕλλάς, με τίτλο «Ένα μεγάλο ευχαριστώ», λέγοντάς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις.

Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρουν σε όλους το καλύτερο. Και το κάνουν με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και πάθος. Είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, όποτε χρειάζεται. Συνεπείς σε αυτό που κάνουν, πιστοί στις αξίες της εταιρίας και αφοσιωμένοι στο έργο τους, που σήμερα είναι σημαντικότερο από ποτέ.

Για αυτό, σε αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που η δουλειά είναι κάτι παραπάνω από μια απλή δουλειά, η LidlΕλλάς αναγνωρίζει το θάρρος, τη συνέπεια και την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέροντάς τους:

  • Έκτακτες παροχές συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ
  • 24ωρη τηλεφωνική γραμμή συμβουλευτικής υποστήριξης

Η LidlΕλλάς στέκεται και θα στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους της αναγνωρίζοντας την αδιάκοπη προσπάθειά τους και επιβραβεύοντάς τους με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, για την προσφορά τους, τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά.

Απολαύστε την τηλεοπτική ταινία εδώ.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ