Νέα αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα
Ανανεώθηκε:
Την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων της σε «κόκκινες» περιοχές της χώρας, όπως η Αττική, η Πάτρα και η Χαλκίδα ανακοίνωσε η Jumbo.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις "κόκκινες" περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbo και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά.
Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.
Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις "κόκκινες" περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας».
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00