Σήμερα το μεσημέρι οι υπογραφές για την Eldorado Gold
Ανανεώθηκε:
Στις 15:15 σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης θα υπογραφεί η αναθεωρημένη σύμβαση για τα μεταλλεία Χαλκιδικής μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και Eldorado Gold, ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματοποίηση επενδύσεων της τάξης των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή.
Στην τελευτή υπογραφής θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο ΥΠΕΝ, Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Την Eldorado Gold θα εκπροσωπήσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, George Burns και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ομίλου, Χρήστος Μπαλάσκας ενώ στην τελετή θα παραστούν και οι πρέσβεις ΗΠΑ και Καναδά.
Αφού υπογραφεί, η σύμβαση θα οδηγηθεί στη Βουλή προς κύρωση και εφόσον αυτό γίνει αναμένεται να προχωρήσουν οι επενδύσεις στην περιοχή.
Θλιβερός απολογισμός στη Γαλλία με 74 θανάτους από πνιγμό λόγω του καύσωνα
23:38
Μηχανική βλάβη σε δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά της Αλοννήσου - Πλέει ακυβέρνητο
23:36
Βενεζουέλα: «Κάθε διάσωση και ένα θαύμα» - Λιγοστεύουν χρόνος και ελπίδες για εντοπισμό επιζώντων
23:28
Pyromet: Η online πλατφόρμα του Meteo που υπολογίζει τους δείκτες κινδύνου πυρκαγιάς
23:17