ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Eurolife ERB επενδύει διαδικτυακά στη δύναμη του γόνιμου διαλόγου για μια καλύτερη ζωή

H Eurolife ERB επενδύει διαδικτυακά στη δύναμη του γόνιμου διαλόγου για μια καλύτερη ζωή

Αντίδοτο στην επικαιρότητα που θέλει να μας καταβάλει, αντιβίωση στην τοξικότητα των αρνητικών σκέψεων. Έτσι μπορείς να περιγράψεις τη νέα πρωτοβουλία από την Eurolife ERB, μια δράση που έγινε ιστοσελίδα και μας καλεί σε ένα διάλογο γόνιμο και κυρίως, αισιόδοξο. Σήμερα λοιπόν είναι η ώρα να “μιλήσουμε”.

Ως Έλληνες δεν έχουμε συνηθίσει να εκτιμάμε την πρόνοια που οδηγεί σε φροντίδα και η κοινότητα του Ας Μιλήσουμε ήρθε για να ανατρέψει όσα υποστηρίζουν οι έρευνες. Γιατί, πολύ απλά, δεν μπορείς να αντιδράσεις χωρίς να αναλάβεις δράση.

Καλώντας μας να υιοθετήσουμε ενεργό ρόλο στη βελτίωση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη η ιστοσελίδα μας προκαλεί να πετάξουμε από επάνω μας τον ρόλο ενός παθητικού θεατή και να συμμετέχνουμε ενεργά σε μια κοινότητα που δημιουργήθηκε για εκείνους που επιλέγουν να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων, να αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες και να φροντίσουν, με προνοητικότητα και προγραμματισμό για να κάνουν τον μικρόκοσμο τους καλύτερο. Μια κίνηση που αν είναι επιτυχημένη βελτιώνει τον κοινωνικό ιστό που βάλεται από παντού στο σύνολο του.

Η ζωή είναι για να τη ζεις, η ζωή είναι ό,τι μοιράζεσαι

“Μιλώντας με άλλους, που σκέφτονται όπως εμείς, διαπιστώσαμε πως όποιο θέμα και να σε απασχολεί, όσο σημαντικό ή δύσκολο κι αν είναι, αντιμετωπίζεται ευκολότερα όταν το μοιράζεσαι και το συζητάς με τρίτους. Πρώτον γιατί αντιλαμβάνεσαι πως, συνήθως, δεν είσαι μόνος εσύ που το ζεις και, δεύτερον, γιατί ενδεχομένως με τη συζήτηση να προκύπτουν απαντήσεις ή λύσεις, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν διαδικτυακό τόπο όπου μοιραζόμαστε θέματα που μας ενδιαφέρουν, μας απασχολούν και μας εμπνέουν, με απώτερο στόχο να διαμορφωθεί, γύρω από αυτόν, μια κοινότητα ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και θέλουν να τα συζητούν. Όσο μεγαλύτερος ο διάλογος, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είμαστε!” είναι το μανιφέστο του Ας Μιλήσουμε, αυτού του καναλιού επικοινωνίας της Eurolife ERB με όσους επιθυμούν να είναι αποδέκτες ενός βαθιά ουσιαστικού και αισιόδοξου μηνύματος. Με όλους μας.

Είναι ευτυχές το γεγονός ότι πρόκειται για μια ιστοσελίδα που επενδύει στο θετικό πρόσημο, μια ιστοσελίδα με άρθρα που ανανεώνονται καθημερινά προκαλώντας μας σε ένα γόνιμο διάλογο. Το μήνυμα του Ας Μιλήσουμε είναι σαφές και απευθύνεται σε όλους. Στους ενεργούς πολίτες του σήμερα που ανάμεσα σε εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις θέλουν να ορίσουν τη ζωή τους αποτελεσματικά. Σε όλους εμάς που επιζητούμε να δούμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, που αναζητούμε την έμπνευση στην καθημερινότητά και έχουμε πάντα διάθεση να προχωρήσουμε μπροστά, σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους που θα χτίσουμε παρέα.

Η Eurolife ERB κάνει μια κίνηση ματ στο διαδίκτυο που ξεχνάει το συμβουλευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει με αποτελεσματικότητα και ειλικρίνεια. Το Ας Μιλήσουμε είναι ένας πλούτος γνώσης που δημιουργείται από εμάς για εμάς κάνοντας μας εξυπνότερους στην καθημερινότητα, υπενθυμίζοντας μας ότι κάθε ερώτηση έχει, υποχρεωτικά, μια απάντηση. Ήρθε η ώρα να τα πούμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Ας μιλήσουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ