SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Navarino Challenge: Αγώνες δρόμου, βραβεύσεις, τεχνολογία και καινοτομία ξεχώρισαν φέτος

Navarino Challenge: Αγώνες δρόμου, βραβεύσεις, τεχνολογία και καινοτομία ξεχώρισαν φέτος

«Η φυσική και παρθένα ομορφιά της Μεσσηνίας ενθαρρύνουν τη ζωτικότητα και την υγεία. Ο αέρας είναι καθαρός και το νερό εντυπωσιακό. Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν λίγα μέρη όπως αυτό στη γη». Αυτό έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο μεγαλύτερος Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος στον κόσμο, Dean Karnazes ή Κάρνο, όπως τον αποκαλούν.

Οδηγώντας με προορισμό το Costa Navarino, για ένα ακόμη Navarino Challenge, τα ιδεώδη του αθλητισμού σε συνδυασμό με τη μαγεία της φύσης, δημιουργούσαν αδημονία για το τι επρόκειτο να εκτυλιχθεί τις επόμενες δύο ημέρες. Η Samsung Electronics Hellas ως Grand Sponsor και επίσημος χορηγός Τεχνολογίας του διημέρου επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις.

Οι δράσεις για εμάς ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου, με τα μαθήματα Τάε Κβον Ντο για μικρούς και μεγάλους από τον πρωταθλητή Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο CNN Greece:

«Όποιος έχει πάει στην Κορέα, αντιλαμβάνεται πως το επίπεδο των αθλητών είναι τεράστιο. Αν δεις τους 20 καλύτερους αθλητές σε κάθε κατηγορία να κλωτσάνε, βλέπεις μία τελειότητα. Τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο την κάνει το πόσο έξυπνα μπορεί να φερθεί ένας αθλητής μέσα στον αγώνα. Το άθλημα θέλει μία τεχνική τελειότητα, όμως στο τέλος της ημέρας δεν κερδίζει ο πιο γυμνασμένος, αλλά αυτός που μπορεί να εξουδετερώσει τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου του με κάποια τακτικά δικά του στοιχεία». Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν δίστασε να επισημάνει πως ένας αθλητής του Τάε Κβον Ντο, αν θέλει να περάσει στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, χρειάζεται τρία χαρακτηριστικά: Επιμονή, αφοσίωση και υποστήριξη από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Οι τιμητικές βραβεύσεις και ο Dean Karnazes

Το βράδυ του Σαββάτου μία εξαιρετικά συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα στο Great hall στο Westin Resort Costa Navarino. Άνθρωποι που έχουν ξεχωρίσει με την αθλητική τους προσφορά βραβεύτηκαν τιμητικά. Στην Award Night Powered by Samsung, ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, BuyngMoo Θεόφιλος Shin, παρέδωσε το μεγάλο βραβείο προσφοράς στον Dean Karnazes, καθώς η ζωή του είναι γεμάτη από απίστευτα αθλητικά επιτεύγματα -και όχι μόνο, αφού έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μερικά απίστευτα project υπεραντοχής και περιπέτειας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι το περιοδικό TIME τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους «100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο».

O Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, BuyngMoo Θεόφιλος Shin, παρέδωσε το μεγάλο βραβείο προσφοράς στον Dean Karnazes

Μεταξύ άλλων αθλητών, τιμήθηκαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο προπονητής και μέντοράς του Γιώργος Πομάσκι, αλλά και η κορυφαία διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης όλων των εποχών, Ολυμπιονίκης & MVP του Ευρωμπάσκετ Εβίνα Μάλτση.

Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, πραγματοποιήσαμε μία βόλτα στo Samsung Booth που ήταν στον ίδιο χώρο. Μετά και την επιτυχημένη συμβολή της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας, στην επίτευξη μηδενικής χρήσης χαρτιού για τους σκοπούς της διοργάνωσης το 2019, η Samsung επέστρεψε στο Navarino Challenge, φέρνοντας μαζί της την τρίτη γενιά αναδιπλούμενων premium smartphones, τα Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G καθώς και τα πλήρως επανασχεδιασμένα για να παρέχουν τις καλύτερες λειτουργίες για τη διαχείριση της φυσικής κατάστασης, Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic, τα οποία καταφέραμε να γνωρίσουμε από κοντά, ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές τους. Τη σειρά wearables της Samsung συμπληρώνουν τα Galaxy Buds2, τα ασύρματα ακουστικά με premium, κορυφαίο ήχο και άνετη εφαρμογή. Η Samsung εμπειρία στο Navarino Challenge ολοκληρώθηκε για εμάς με τις τηλεοράσεις Neo QLED που προσφέρουν απόλυτα συναρπαστική, κινηματογραφική, εμπειρία θέασης αλλά και το επαναστατικό MicroLED The Wall™ που μπορεί να καλύψει επιφάνειες ανεξαρτήτου μεγέθους και σχήματος, προσφέροντας ζωντανά και φυσικά χρώματα για μια αξεπέραστη οπτική εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ