ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βάζουν γκολ για τα παιδιά - Συμμετέχουν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βάζουν γκολ για τα παιδιά - Συμμετέχουν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Στα χρώματα της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ντύθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και με το κινητό ανά χείρας θέλουν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη για τα παιδιά.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας, που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, καλούν όλους τους φιλάθλους να μπουν στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και να συμβάλουν, με συμβολικό τρόπο, σε αυτό το σημαντικό έργο.

Οι Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Λάζαρος Λάμπρου και Φιορίν Ντουρμισάι συμμετέχουν δυναμικά και οι ίδιοι στις δοκιμασίες του app και στέλνουν μήνυμα στους φίλους τους ποδοσφαίρου:

Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Η εφετινή ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet μας, συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για το έργο ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Ακολουθώντας τα εξής τρία βήματα μέχρι την ημέρα του Μαραθωνίου, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η συνεισφορά του ΟΠΑΠ:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (Google Play ή App Store)
  • Συμμετέχουμε σε δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ