ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η σειρά Καρδίς αναδείχθηκε προϊόν της χρονιάς!

Η σειρά Καρδίς αναδείχθηκε προϊόν της χρονιάς!
Lidl

Οι Έλληνες καταναλωτές βράβευσαν την καινοτομία!

Στην κατηγορία Frozen Food «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» η σειρά Καρδίς της Lidl Hellas, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων του θεσμού «Αναδείχθηκε Προϊόν Της Χρονιάς» που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου.

Σκοπός του θεσμού είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας μέσω των νέων προϊόντων ή υπηρεσιών που λανσάρονται στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με Έρευνα που διεξήχθη σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα διαθέσιμα στην Ελλάδα, από την TNS Icap σε 3.000 καταναλωτές άνω των 15 ετών τον Μάρτιο 2016, στην κατηγορία κατεψυγμένα αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς» η σειρά Καρδίς.

Πρόκειται για εκλεκτά προϊόντα ζύμης, παρασκευασμένα με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Τραγανά φύλλα κρούστας ή αφράτες σφολιάτες «αγκαλιάζουν» τις πιο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Πλούσια γέμιση εκλεκτών τυριών, ενώ ένας λαχταριστός συνδυασμός αγνών υλικών σε αφράτη ζύμη προσφέρουν μία μοναδική γευστική εμπειρία στους λάτρεις της πίτσας.

Τα προϊόντα Καρδίς τα έχουν αγαπήσει, τα έχουν εμπιστευτεί οι καταναλωτές και εμείς στη Lidl Hellas φροντίζουμε συνεχώς να διατηρούμε την προτίμηση, αλλά και την εμπιστοσύνη τους.

Εμείς βάζουμε τα αγνά και ολόφρεσκα υλικά, εσείς βάλτε φαντασία και όρεξη!
Γιατί ό,τι Αξίζει...Φαίνεται!

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

ΔΗΜΟΦΙΛΗ