ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Berlin Packaging εξαγόρασε την ελληνική StyleGlass

Η Berlin Packaging εξαγόρασε την ελληνική StyleGlass
Με την εξαγορά, η Berlin Packaging θα ενισχύσει την τεχνογνωσία της στον τομέα της διακόσμησης και θα διευρύνει την ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών της.

Την εξαγορά της StyleGlass, εταιρείας που ειδικεύεται στη διακόσμηση γυάλινων ειδών συσκευασίας για τις αγορές τροφίμων, ποτών, προϊόντων αισθητικής και φαρμακευτικών προϊόντων ανακοίνωσε η Berlin Packaging, ο μεγαλύτερος Hybrid Packaging Supplier στον κόσμο.

Η StyleGlass εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται περισσότερα από 30 χρόνια στον κλάδο της διακόσμησης εφαρμόζοντας πολυάριθμες τεχνικές, όπως βαφή και εκτύπωση σε γυαλί. Με την αγορά αυτή, η Berlin Packaging θα ενισχύσει την τεχνογνωσία της στον τομέα της διακόσμησης και θα διευρύνει την ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών της.

Σημειώνεται πως η StyleGlass είναι η 5η εξαγορά της Berlin Packaging στην EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) και 8η σε παγκόσμιο επίπεδο το 2022. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στην εξαγορά αυτή, θα διατηρηθούν όλοι οι εργαζόμενοι και οι εγκαταστάσεις.

«Η εξαγορά ενισχύει τις δυνατότητες σχεδιασμού και καινοτομίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, έναν από τους βασικούς πυλώνες της προσέγγισής μας ως προμηθευτή υβριδικών συσκευασιών. Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητά μας με τις τεχνικές δυνατότητές μας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία από ποτέ στους πελάτες μας», δήλωσε ο Ηλίας Βαλαβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Berlin Packaging MED.

«Έχουμε πολλές κοινές αξίες με την Berlin Packaging, όπως το πάθος για δημιουργικότητα και την προθυμία να αναπτύξουμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας όμορφες συσκευασίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους», δήλωσε ο Χρήστος Χαριζόνας, Διευθύνων Σύμβουλος της StyleGlass.

Σημειώνεται πως η Berlin Packaging είναι ο μεγαλύτερος Hybrid Packaging Supplier® στον κόσμο σε γυάλινα, πλαστικά και μεταλλικά είδη συσκευασίας και πώματα. Η εταιρεία προμηθεύει δισεκατομμύρια τεμάχια ετησίως ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού συσκευασιών, χρηματοδότησης, παροχής συμβουλών, αποθήκευσης και υλικοτεχνικής υποστήριξης για πελάτες σε όλους τους κλάδους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ