ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola 3Ε: Πιστή τήρηση των κανόνων του Δικαίου του Ανταγωνισμού

Coca-Cola 3Ε: Πιστή τήρηση των κανόνων του Δικαίου του Ανταγωνισμού
Η ανακοίνωση της Coca-Cola Τρία Έψιλον. AP

«Σεβόμαστε πλήρως τον θεσμικό ρόλο της Επιτροπής, ωστόσο διαφωνούμε απόλυτα με την απόφαση αυτή και θα την προσβάλουμε σθεναρά, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη».

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Coca-Cola 3Ε αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 10,34 εκατ. ευρώ στην εταιρεία.

«Η εμπορική πολιτική της εταιρείας μας είναι απόλυτα σύμφωνη με τους κανόνες του Δικαίου του Ανταγωνισμού. Η απόφαση της Επιτροπής στηρίχτηκε και γενικεύει μεμονωμένες επικοινωνίες και αποσπασματικές δηλώσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, που αντιστοιχούν σε απειροελάχιστο ποσοστό της αγορά» τονίζει η Coca-Cola 3Ε και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον η πιστή τήρηση των κανόνων του Δικαίου του Ανταγωνισμού, ο σεβασμός προς όλες τις εταιρείες της αγοράς, καθώς και προς πελάτες και καταναλωτές αποτελούν πάγια πολιτική μας, διέπουν τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε όλες τις εμπορικές μας δραστηριότητες και αποτελούν αντικείμενο συστηματικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι εργαζόμενοί μας σε τακτική βάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ