ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σκλαβενίτης: Άνοιξε νέο hypermarket στην Αθηνών- Λαμίας

Σκλαβενίτης: Άνοιξε νέο hypermarket στην Αθηνών- Λαμίας
Πρόκειται για το 33ο συνολικά hypermarket της αλυσίδας, συνολικής έκτασης 16.500 τ.μ. το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους. ΑΠΕ ΜΠΕ

Το νέο hypermarket της αλυσίδας Σκλαβενίτης στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας ξεκίνησε τη λειτουργία του και αποτελεί το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η επιχείρηση στην Αττική ως ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ.

 

Πρόκειται για το 33ο συνολικά hypermarket της αλυσίδας, συνολικής έκτασης 16.500 τ.μ., με εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ., το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους.

Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο που παλιότερα βρισκόταν η Renault, στo 10o χλμ. της εθνικής Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το νέο κατάστημα διαθέτει όλα τα βασικά τμήματα και επιπλέον Αρτοζαχαροπλαστείο, Ιχθυοπωλείο, Έτοιμα Φαγητά, Τμήμα Beauty, Βιβλιοπωλείο, Παιχνίδια, Είδη σπιτιού και εποχικά είδη, Καφετέρια, Παιδότοπο, Ανθοπωλείο.

Επιπλέον, διαθέτει 2 υπόγεια parking και 1 πάρκινγκ στο δώμα, με συνολικά περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτιρίου με σύστημα net metering και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης του κτιρίου. Επίσης διαθέτει φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το άνοιγμα του νέου hypermarket εντάσσεται στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης το οποίο εστιάζει στη αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, τη λειτουργία νέων σημείων καθώς και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Σκλαβενίτης το 2021 ανήλθε στα 3,98 δισ. ευρώ (έναντι 3,79 δισ. ευρώ το 2020) με την εταιρεία να διατηρεί τη θετική αναπτυξιακή πορεία καθώς και για δεύτερη συνεχή χρονιά την επιστροφή στην κερδοφορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ