ΔΕΛΤΑ: Αυξήσεις στους μισθούς και χριστουγεννιάτικες παροχές
Σε αύξηση των μισθών των εργαζομένων της, προχωρά η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2023.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αυξήσεις θα ξεπεράσουν το 10% για όσους εργαζόμενους αμείβονται με τον βασικό μισθό, ενώ το ποσοστό των αυξήσεων θα είναι μικρότερο για όσους έχουν υψηλότερες αποδοχές από τον βασικό μισθό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυξήσεις θα λάβει περίπου των 90% των εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας, ενώ θα εξαιρεθούν τα στελέχη της.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία απασχολεί συνολικά περί τους 1.000 εργαζόμενους.
Πέραν των παραπάνω αυξήσεων η εταιρεία εν μέσω των πληθωριστικών πιέσεων και της επιβάρυνσης που δέχεται το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων, αναμένεται επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να προχωρήσει και στη χορήγηση επιπλέον παροχών στους εργαζομένους της ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Υπενθυμίζεται πως το 2021 οι πωλήσεις της ΔΕΛΤΑ, θυγατρικής του Ομίλου Vivartia, ανήλθαν στα 279,6 εκατ. ευρώ έναντι 275 εκατ. ευρώ κατά την προηγούμενη χρήση, σημειώνοντας αύξηση κατά 1,6%.
SPONSORED
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25