ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Prodea και η Invel αποκτούν πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στη Μήλο

Η Prodea και η Invel αποκτούν πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στη Μήλο
Άποψη από το εσωτερικό των δωματίων PRODEA Investments / Invel Real Estate / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η PRODEA Investments και η Invel Real Estate ανακοινώνουν την απόκτηση του ξενοδοχείου White Coast Pool Suites, ενός πεντάστερου, πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μήλο, η οποία ψηφίστηκε ως τοκαλύτερο νησί στον κόσμο το 2021 στο πλαίσιο της έρευνας των World’s Best Awards 2021 που οργάνωσε η κορυφαία αμερικανική ταξιδιωτική έκδοση Travel + Leisure.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην παραλία Σαρακινό και έχει 30 σουίτες, η καθεμία εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Πανοραμική άποψηPRODEA Investments / Invel Real Estate / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Prodea και η Invel θα επενδύσουν περαιτέρω αναπτυξιακά κεφάλαια στο ξενοδοχείο προκειμένου να το επεκτείνουν και να το καταστήσουν ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Αιγαίου με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, δίνοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της φυσικής ομορφιάς του κυκλαδικού τοπίου.

Άποψη από την πισίναPRODEA Investments / Invel Real Estat / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ξενοδοχείο έχει ενταχθεί στο brand των Small Luxury Hotels of the World και τη λειτουργία του θα αναλάβει η Domes Resorts, βραβευμένη εταιρεία με ιδιαίτερο κύρος και εμπειρία στη λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

Η Prodea απέκτησε το 49% και η Invel Real Estate (μέσω του «Invel Eudora Fund LP») το 51%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ