ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έρχονται στην Ελλάδα τα «πολωνικά Zara»

Έρχονται στην Ελλάδα τα «πολωνικά Zara»
Ανοίγει το πρώτο φυσικό κατάστημα της πολωνικής Sinsay στην Ελλάδα. www.sinsay.com

Το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην ελληνική αγορά αναμένεται να ανοίξει η αλυσίδα Sinsay, που έχει χαρακτηριστεί ως η «πολωνική Zara».

H σχετική ενημέρωση για το brand που δραστηριοποιείται στον χώρο της γρήγορης ένδυσης, στο e-shop του, αναφέρει ότι το κατάστημα θα κάνει εγκαίνια στις 27 Ιανουαρίου 2023, στο εμπορικό κέντρο Τalos στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η Sinsay είναι μέλος του πολωνικού ομίλου LLP που αναπτύσσει συνολικά πέντε brands: Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay, διαθέτοντας προϊόντα σε προσιτές τιμές. O όμιλος μέσα σε 30 χρόνια έχει παρουσία σε συνολικά 38 χώρες, είτε με φυσικά καταστήματα, είτε μέσω e-shop.

Από την άνοιξη του 2022 η Sinsay έχει αναπτύξει στη χώρα μας το ηλεκτρονικό της κατάστημα, εξυπηρετώντας το ελληνικό κοινό, ενώ πλέον προγραμματίζει το άνοιγμα και φυσικών καταστημάτων, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες για το 2023 η ανάπτυξη του πολωνικού Ομίλου στην ελληνική αγορά θα γίνει αρχικά με το εμπορικό σήμα Sinsay, ενώ αργότερα είναι πιθανό να ακολουθήσουν και άλλα brands της εταιρείας.

Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές βρίσκουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και είδη για το σπίτι.

Tο πρώτο φυσικό κατάστημα Sinsay στην Ελλάδα, σηματοδοτεί την άφιξη ακόμη μίας αλυσίδας που δραστηριοποιείται στο «value for money» και τη «γρήγορη μόδα» το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2022 η επίσης πολωνική, Pepco με πρώτο κατάστημα στο Piraeus Retail Park (Top Parks Πειραιώς) η οποία συνεχίζει την ανάπτυξη της με διαρκώς νέα καταστήματα. Το δίκτυο της επίσης συνέχισε να αναπτύσσει στην ελληνική αγορά το 2022 και η τουρκική LC Waikiki.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ