ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο deal από την Μασούτης: Αποκτά δύο καταστήματα της αλυσίδας «Γέγος»

Νέο deal από την Μασούτης: Αποκτά δύο καταστήματα της αλυσίδας «Γέγος»
Η αλυσίδα Μασούτης αποκτά τα δύο καταστήματα της Γέγος σε Αργυρούπολη και Κερατέα. ΙΝΤΙΜΕ

Στην εξαγορά δύο καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γέγος» προχωρά η βορειοελλαδίτικη Μασούτης.

Πρόκειται για τα καταστήματα σε Αργυρούπολη και Κερατέα, με τις τελικές υπογραφές να αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή αύριο και τις επίσημες ανακοινώσεις τις προσεχείς μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα η απόκτηση των 4 καταστημάτων της αλυσίδας «Γέγος» από την Σκλαβενίτης. Συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο, τη Λούτσα και δύο στο Πόρτο Ράφτη.

Τρεις κινήσεις από την Μασούτης το 2022

Σε ό,τι αφορά την αλυσίδα Μασούτης, μέσα στο 2022 προχώρησε σε τρία deals στον κλάδο των σόύπερ μάρκετ. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους ήρθε σε συμφωνία με την αλυσίδα ΣΥΝ.ΚΑ «μπαίνoντας» με αυτό τον τρόπο στη αγορά της Κρήτης αποκτώντας παράλληλα πρόσβαση και σε νησιά των Κυκλάδων, του Ιονίου και των Δωδεκανήσων, όπου ο ΣΥΝ.ΚΑ μέσω εξαγορών τοπικών αλυσίδων έχει αξιόλογη παρουσία.

Ακολούθησε η εξαγορά της αλυσίδας «Αφοί Ιωάννου Δεναξά», η οποία διαθέτει τρία καταστήματα σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα ενώ λίγο πριν το τέλος του 2022 προχώρησε σε συμφωνία της με τη Family Supermarket για την εξαγορά 10 από τα συνολικά 15 καταστήματά της στη βόρεια Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ