ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναζητώντας το ιδανικό στρώμα ύπνου: Συζητούμε με τους sleep experts της ORION Strom

Αναζητώντας το ιδανικό στρώμα ύπνου: Συζητούμε με τους sleep experts της ORION Strom

Συναντήσαμε τους sleep experts της ORION Strom, συνομιλήσαμε μαζί τους για την αξία του καλού στρώματος για έναν ευεργετικό ύπνο, αλλά και… για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό στρώμα για εσάς εύκολα και σε καλές τιμές!

Αν πολλές φορές, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, μας κάνει να χάνουμε τον ύπνο μας, αξίζει να θυμόμαστε ότι ο καλός, ποιοτικός ύπνος είναι, πιθανώς, η λύση σε όλα μας τα προβλήματα.

Και όταν λέμε «η λύση», εννοούμε πως εκείνη η υπέροχη αίσθηση ξεκούρασης, καλής διάθεσης και καθαρό μυαλό, μας καθιστά ικανούς να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι όμως αυτό εφικτό; Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ταλαιπωρούνται από προβλήματα ύπνου στην εποχή μας. Είναι ο έντονος, αγχώδης τρόπος ζωής; Είναι η κλιματική αλλαγή; Οι κακές συνήθειες ύπνου; Ή μήπως μια κακή επιλογή στρώματος, που δεν συμβάλει στην ποιοτική ξεκούραση που χρειάζεται το σώμα;

Τόσο σημαντικά ερωτήματα, ωστόσο, δεν αφήνουν άλλα περιθώρια από μια συνομιλία με τους ειδικούς σε θέματα ύπνου: Τους sleep experts της ORION Strom! Μετρώντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η ORION Strom αποτελεί 2ης γενιάς ελληνική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με στόχο να προσφέρει καθημερινά σε όλες και όλους, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ποιοτικό ύπνο - και άρα μια ζωή γεμάτη υγεία, ευεξία και θετική ενέργεια!

- Ποια είναι η σημασία του καλού ύπνου

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. «Καλός ύπνος» σημαίνει τα πάντα. Ο καλός ύπνος είναι υγεία. Είναι η βάση για να απολαμβάνουμε καλή ζωή, να έχουμε αυτοπεποίθηση, καλή διάθεση και ενέργεια για να κυνηγάμε τους στόχους μας. Είναι ένας κρίκος μιας ευρύτερης αλυσίδας που λέγεται καλή ζωή.

- Τι ρόλο παίζει το στρώμα, λοιπόν, στον καλό ύπνο;

Σίγουρα τον βασικότερο. Σκεφτείτε μετά από μια κουραστική ημέρα, να γνωρίζετε ότι θα ξαπλώσετε σε μια επιφάνεια που δεν σας ικανοποιεί. Αντίθετα, σκεφτείτε να σας περιμένει μια επιφάνεια που κυριολεκτικά σας αγκαλιάζει και προσφέρει μια αίσθηση σαν χάδι. Είναι εγγύηση ότι στη δεύτερη περίπτωση θα χαλαρώσετε και θα κοιμηθείτε βαθιά, άρα θα ξεκουραστείτε ποιοτικότερα.

- Είναι αυτό ένα καθημερινό κίνητρο για εσάς;

Φυσικά! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε να προσφέρουμε στον κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να απολαμβάνει τη ζωή. Για εμάς αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος από την πρώτη στιγμή που ένας πελάτης έρχεται είτε στα καταστήματά μας, είτε επισκέπτεται το νέο μας eshop. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ξέρουμε ότι κάθε φορά που κάποιος απολαμβάνει έναν υπέροχο ύπνο, έχει στο μυαλό του την αγορά στρώματος που έκανε από την ORION Strom.

Το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στο στρώμα

H ORION Strom αποτελεί ένα ξεχωριστό brand της ΩΡIΩNΑΣ A.E.Β.Ε., η οποία είναι συνέχεια της ΑΡΚΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε. που ιδρύθηκε το 1998. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 12ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Πέρα από την κατασκευή και διάθεση στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, η ORION Strom ειδικεύεται ακόμα και στην εισαγωγή και εξαγωγή υλικών για την βιομηχανία στρωμάτων, λευκών ειδών, υφάσματα επιπλώσεων, υλικά σαλονιού, συσκευασίας και την μερική επεξεργασία υφασμάτων και αφρώδων υλικών και την παραγωγή στρωμάτων.

Ο Κωνσταντίνος Φωστηρόπουλος, B.S. Int. Business and Entrepreneurship, UTampa FL, ως «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της ORION Strom, ηγείται της ομάδας των sleep experts που κάνουν τα πάντα για να απολαμβάνουν όλοι ποιοτικό ύπνο, σε εξαιρετικές τιμές

- Άρα υπάρχει το ιδανικό στρώμα για τον καθένα;

100%. Δεν είναι όλες οι ανάγκες ίδιες για όλους. Όπως επίσης, δεν είναι μόνο παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος ή ο σωματότυπος που παίζουν ρόλο. Κυρίως είναι η αίσθηση που θέλει να απολαμβάνει ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Άλλος επιθυμεί μια ίσια και σκληρή επιφάνεια, άλλος μια πολύ βαθιά με μεγάλη βύθιση. Από τη στιγμή που αυτή τον βολεύει, δεν έχει σημασία ο λόγος. Σημασία έχει ότι εμείς είμαστε εδώ για να τον ακούσουμε, να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και να τον βοηθήσουμε να κάνει την ιδανική επιλογή.

- Και καθώς μιλάμε για ιδανικές επιλογές, μιλήστε μας για τις νέες συλλογές της ORION Strom, αλλά και το νέο e-shop ORIONStrom.gr.

Καταρχάς, νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε μετά από πολύ προσεκτική μελέτη να παρουσιάζουμε σήμερα το orionstrom.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ό, τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στρώματος online.

Παράλληλα με το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο, παρουσιάζουμε και τις νέες μας συλλογές, Comfort, Smart, Filoxenia και Estia, οι οποίες συνδυάζουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, προκειμένου να καλύψουν όλες τις ανάγκες των χρηστών, έχοντας όμως ένα κοινό στοιχείο: Άριστη ποιότητα κατασκευής και κορυφαία υλικά.

- Πόση σημασία παίζουν τα υλικά;

Τον μεγαλύτερο. Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη για όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί. Κι αυτό, μπορεί να ακούγεται κοινότυπο ή αυτονόητο, δυστυχώς, όμως, δεν είναι. Η χρήση των σωστών, ποιοτικών υλικών είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την κατασκευή ενός στρώματος. Ας μην ξεχνάμε ότι τα στρώματα αποτελούν προϊόντα «υγείας». Αν τα υλικά δεν διαθέτουν τον απαραίτητο βαθμό ποιότητας, ο χρήστης είναι εκτεθειμένος σε κινδύνους. Φυσικά, ένα στρώμα από χαμηλής ποιότητας υλικά είναι βέβαιο ότι θα φθαρεί γρηγορότερα, συνεπώς η επένδυσή μας σε αυτό θα πάει τσάμπα.

Χιλιάδες συνδυασμοί στρωμάτων καλύπτουν το 99% των αναγκών των χρηστών.

- Ωραία λοιπόν. Έχω δει όλα αυτά που προσφέρει η ORION Strom. Είναι εύκολο να παραγγείλω online;

Με τον οδηγό αγοράς της ORION Strom, είναι πανεύκολο. Ο online οδηγός εύρεσης στρώματος που ενσωματώσαμε στο ORION Strom αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο, που δημιούργησε η ομάδα μας κατόπιν πολύ μεγάλης έρευνας, έτσι ώστε να δίνει αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Ουσιαστικά με πολύ εύκολο τρόπο, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα online ακόμα και από το κινητό του και να δει τις διαθέσιμες επιλογές σύμφωνα με τις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες.

- Κι αν θέλω να επισκεφθώ τα καταστήματα ORION Strom;

Το δίκτυο των ιδιόκτητων καταστημάτων γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες του κοινού. Συγχρόνως, διατηρούμε ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών και συνεργαζόμενων καταστημάτων μέσω του δικτύου B2B της ORION Strom, προσφέροντας πρακτικά την ευκαιρία σε όλη την Ελλάδα να έχει πρόσβαση σε showroom των στρωμάτων μας. Το δίκτυο B2B αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της ORION Strom εδώ και χρόνια. Παρέχουμε στους συνεργάτες μας όλα τα εφόδια ώστε να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για τη δική τους επιτυχία.

- Οι φιλοδοξίες σας φαίνονται μεγάλες. Νέοι στόχοι;

Στοχεύουμε πάντα ψηλά. Όπως είπαμε, θέλουμε να παρέχουμε στον καθένα τη δυνατότητα να απολαμβάνει ποιοτικό ύπνο. Συνεπώς, αφιερώνουμε όλες μας τις δυνάμεις στη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Στο ίδιο μήκος κύματος, ανήκουν όλα τα επόμενα στρατηγικά βήματα της εταιρίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

- Αν μπορούσατε να κάνετε μια πρόταση σχετικά με τον ύπνο προς όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες;

Μην χάνετε τον ύπνο σας για οτιδήποτε. Όσο πιο καλά κοιμόμαστε, τόσο πιο αποτελεσματικά θα είμαστε σε θέση αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις. Κι αν τυχόν υπάρχουν ζητήματα ύπνου που σας απασχολούν, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, ρίξτε μια ματιά στο sleep diary της ORION Strom. Ίσως έχει μια απάντηση και για εσάς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ