ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επίσημα τέλος στις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΑΚΤΩΡ

Επίσημα τέλος στις διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΑΚΤΩΡ
Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για την υπόθεση της ΑΚΤΩΡ αναμένεται να υπάρξουν νεότερα μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Και επίσημα τέλος μεταξύ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και του επενδυτικού σχήματος Wade Adams - Δ. Κούτρα για την πώληση της ΑΚΤΩΡ, σύμφωνα με χρηματιστηριακή ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Σύμφωνα μάλιστα με κύκλους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για την υπόθεση της ΑΚΤΩΡ αναμένεται να υπάρξουν νεότερα μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, πριν δηλαδή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2022.

Σημειώνεται ότι στις 30 Ιανουαρίου η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε ενημερώσει για την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited (συμφερόντων Δ. Κούτρα), για ενδεχόμενη πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
Εντούτοις, με τη σημερινή ανακοίνωση δόθηκε και επίσημα τέλος στις συνομιλίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει ως εξής
«Σε συνέχεια της από 30.01.2023 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία με την επωνυμία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο "ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε." (εφεξής "η Εταιρεία"), ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, την οριστική διακοπή των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με το σχήμα εταιρειών Wade Adams Hellas SMSA και Adamas Group Limited, για την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ