ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σκλαβενίτης: Προσύμφωνο για την εξαγορά της «AS Αγορά»

Σκλαβενίτης: Προσύμφωνο για την εξαγορά της «AS Αγορά»
Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος.

Στην υπογραφή προσύμφωνου μεταξύ των δύο πλευρών έχουν οδηγήσει οι προχωρημένες επαφές το τελευταίο διάστημα της Σκλαβενίτης με την «AS Αγορά», για την εξαγορά της αλυσίδας από τη Λάρισα από την εταιρεία που που ηγείται σε επίπεδο τζίρου στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Με την κίνηση αυτή η Σκλαβενίτης, αναμένεται να αποκτήσει τα 9 καταστήματα της AS Αγορά στην περιοχή της Θεσσαλίας - τα 6 εκ των οποίων στην πόλη της Λάρισας-ενισχύοντας την παρουσία της στην περιοχή.

Όπως επισημαίνουν πηγές κοντά στην Σκλαβενίτης στο CNN Greece η συγκεκριμένη εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος.

Σημειώνεται πως η Σκλαβενίτης μέσα το 2022 είχε προχωρήσει και στην απόκτηση τεσσάρων καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γέγος» και συγκεκριμένα στο Μαρκόπουλο, τη Λούτσα και δύο στο Πόρτο Ράφτη. Επίσης νωρίτερα είχε αποκτήσει 9 καταστήματα της τοπικής αλυσίδας ΣΕΠ Παπαδόπουλος στα Ιωάννινα.

Η τοπική αλυσίδα AS Αγορά ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 2015, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στον Άγιο Αθανάσιο της Λάρισας δημιουργώντας κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών 100 θέσεις εργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ