ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Εξαγoράζει τα σούπερ μάρκετ «Katerina’s Market» στη Μεσσηνιακή Μάνη

ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός: Εξαγoράζει τα σούπερ μάρκετ «Katerina’s Market» στη Μεσσηνιακή Μάνη

Τα σούπερ μάρκετ «Katerina’s Market» εξαγοράζει η αλυσίδα ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός επεκτείνοντας πλέον την παρουσία της και στη Μεσσηνιακή Μάνη, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η εξαγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση περιλαμβάνει την απόκτηση τεσσάρων εταιρικών καταστημάτων, στις περιοχές: Καλαμάτα, Στούπα, Άγιο Νικόλαο και Κάμπο ενώ πρόκειται για μία ενέργεια που «σηματοδοτεί την είσοδο του δικτύου των supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ στη Μεσσηνιακή Μάνη, μέσω μίας τοπικής, επώνυμης αλυσίδας με ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην περιοχή, πολυετή και εδραιωμένη σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της».

Η εξέλιξη αυτή, όπως σημειώνεται «εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο την παρουσία της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε ακόμα περισσότερες γωνιές της Ελλάδας».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός το 2022, προχώρησε στην εξαγορά του ομίλου σούπερ μάρκετ «Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε» ενισχύοντας την παρουσία της σε Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη καθώς και στην απόκτηση του ομίλου Μαθιουδάκης στην Κρήτη με 17 καταστήματα σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα ακόμη deal στο κλάδο των σούπερ μάρκετ τον τελευταίο χρόνο, με τους μεγαλύτερους «παίκτες» να αποκτούν μικρότερες και τοπικές αλυσίδες, ενισχύοντας με αυτό τρόπο το δίκτυο τους και να επεκτείνονται σε περιοχές που έχουν περιορισμένη ή καθόλου παρουσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ