ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Με τη ΔΕΗ, βάζουμε το ποδήλατο στις ζωές μας

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Με τη ΔΕΗ, βάζουμε το ποδήλατο στις ζωές μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, 3 Ιουνίου, η ΔΕΗ μας παροτρύνει να πάμε για ποδήλατο, να το εντάξουμε στη ζωή και στην καθημερινότητά μας, να πάμε για μια καλύτερη ζωή.

Για τη ΔΕΗ, το ποδήλατο είναι κάτι παραπάνω από ένα μέσο άθλησης και ψυχαγωγίας, είναι ένα μέσο που μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια αυτό είναι ένα όραμα που υποστηρίζει έμπρακτα, ενεργά και ουσιαστικά, μέσα από εκπαιδεύσεις, χορηγίες και δράσεις για το ποδήλατο σε όλη την Ελλάδα.

Ενδεικτικά, η ΔΕΗ έχει πραγματοποιήσει:

  • Χορηγία του e-bike Festival σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που προωθεί το ποδήλατο σε νεαρότερα κοινά και ενημερώνει για τα είδη ποδηλάτου
  • Χορηγία του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας, που αναβιώνει από τη ΔΕΗ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού & Αθλητισμού
  • Χορηγία του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας
  • Χορηγία της Εθνικής ποδηλατικής ομάδας
  • Δημιουργία ποδηλατικής ομάδας εργαζομένων ΔΕΗ

Αυτές οι δράσεις συνεχίζονται δυναμικά, με σκοπό το ποδήλατο να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα στην πορεία της προς την πράσινη ενέργεια. Στις 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η ΔΕΗ μας προτείνει να υποδεχτούμε το ποδήλατο στη ζωή μας.

Συγκεκριμένα, μας συστήνει την ολλανδική λαβή. Η ολλανδική λαβή είναι μια κίνηση που καλό θα ήταν να την κάνουμε όλοι, κάθε φορά που βγαίνουμε από το αυτοκίνητο, για να είμαστε σίγουροι πως δεν διέρχεται κάποιος ποδηλάτης ή πεζός. Χρειάζονται μόνο πέντε απλά βήματα.


Σήμερα, η ΔΕΗ, με όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της, βάζει όλη της την ενέργεια, για να γίνει το ποδήλατο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και κινητήριος δύναμη για μια θετική αλλαγή στον κόσμο μας.






ΔΗΜΟΦΙΛΗ