Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έκλεισε το deal Attica Group - ΑΝΕΚ
Ανανεώθηκε:
Τέλος στο πολύμηνο θρίλερ της απορρόφησης της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης (ΑΝΕΚ) από την Attica Group, βάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς μετά απο σειρά συνεδριάσεων, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τη συμφωνία.
Σύμφωνα με το Διατακτικό της Επιτροπής Ανταγωνισμού που γνωστοποιήθηκε στην Attica Group, «η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Ολομέλεια, εγκρίνει ομόφωνα, κατ’ άρθρο 8 παράγραφο 6 του ν. 3959/2011, την υπ’αριθ. πρωτ. 9484/25.10.2022 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση, η οποία συνίσταται στη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας με την επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε (ΑΝΕΚ) από την εταιρεία με την επωνυμία ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, δεδομένου ότι η εν λόγω συγκέντρωση, παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά».
H επόμενη μέρα
Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας προβλέπεται η τελική έγκριση της από τις γενικές συνελεύσεις των εισηγμένων επιχειρήσεων όπως και η έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Πώς θα κάνετε αίτηση για τις Επαγγελματικές Σχολές μέσω ΔΥΠΑ - Αναλυτικά οι ειδικότητες
02:00
Πώς υπολογίζεται online το επίδομα αδείας: Πότε πρέπει να καταβληθεί
01:00
Τι αλλάζει στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης των Αγροτών: Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι
00:30
Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή στη βία, αυτοδυναμία το 2027 και σταθερές συμμαχίες με ΗΠΑ - Ισραήλ»
00:04