ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Back to School: Πώς θα κερδίσουμε χρόνο από την προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού

Back to School: Πώς θα κερδίσουμε χρόνο από την προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού

Η επιστροφή των παιδιών στα θρανία είναι μία οικογενειακή υπόθεση.

Από τη μία πλευρά, τα μικρά μας ανυπομονούν για τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, διότι θα συναντήσουν τους φίλους τους ή θα κάνουν καινούργιους, ενώ εμείς οι γονείς, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η επάνοδος των μικρών μας στο προαύλιο να γίνει ομαλά, εύκολα και χωρίς παράπονα.

Αυτό σημαίνει πως τη σύντομη περίοδο από το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών μέχρι και το άνοιγμα των σχολείων, βρισκόμαστε σε πυρετώδη προετοιμασία, κατά την οποία συγκεντρώνουμε τα σχολικά είδη που θα χρειαστούν οι μικροί μαθητές τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να συγκεντρώσουμε ό,τι θα χρειαστούν τα παιδιά μας, πριν τις 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούμε τρία και τέσσερα διαφορετικά καταστήματα, χωρίς να χρειαστεί να χάσουμε χρόνο πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο άλλο;

Κι όμως, για μία ακόμη χρονιά την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνουν, φυσικά, τα Public, δηλαδή ο Νο1 προορισμός, το καθιερωμένο σημείο εκκίνησης για μία συναρπαστική, δημιουργική σχολική χρονιά, όπως την ονειρεύονται τα παιδιά μας!

Μία βόλτα με τους μικρούς μαθητές στον «νούμερο ένα» προορισμό για σχολικά είδη

Η προετοιμασία των σχολικών ειδών είναι η ιδανική ευκαιρία για να βάλουμε τα παιδιά σε back to school διάθεση, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, τη σχολική τσάντα, την κασετίνα και το lunch box που θα τα συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς, θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν πως το καλοκαίρι τελείωσε και πως σύντομα θα επιστρέψουν στα… καθήκοντά τους.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να πραγματοποιήσουμε μαζί τους μία βόλτα στους διαδρόμους ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, εκεί όπου υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε σχολικές τσάντες, σχολικά είδη, γραφική ύλη, υλικά ζωγραφικής, είδη για κολατσιό, είδη αρχειοθέτησης, έπιπλα γραφείου, είδη τεχνολογίας, tablet και αξεσουάρ; Σε κάθε περίπτωση, αν ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχός» μας, μπορούμε μέσω της υπηρεσία Flex Delivery να κάνουμε την παραγγελία μας online και έπειτα, να επιλέξουμε ποια ημέρα μας βολεύει να την παραλάβουμε, μέσα σε διάστημα 30 ημερών.

Πώς θα γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο από την εύρεση και το «ντύσιμο» των βιβλίων

Ναι, μπορεί οι μικροί μαθητές να απολαμβάνουν τις back to school αγορές που αφορούν στον εξοπλισμό τους, όμως, εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που αναλαμβάνουμε την εύρεση των σχολικών εγχειριδίων, των βοηθημάτων και των ξενόγλωσσων βιβλίων της σχολικής λίστας, καθώς και το ντύσιμό τους. Και αν θέλουμε να αποφύγουμε αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, μπορούμε απλώς να εμπιστευτούμε τα καταστήματα Public, διότι όπως κάθε χρόνο αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τη σχολική λίστα η οποία αφορά στους μαθητές όλων των τάξεων.

Εμείς, αρκεί να συμπληρώσουμε την ειδική φόρμα και έπειτα, η ομάδα των Public θα αναλάβει να συγκεντρώσει τα βιβλία που χρειάζεται το παιδί για τη νέα σχολική χρονιά. Όσο για την πληρωμή, έχουμε τη δυνατότητα να την ολοκληρώσουμε με την υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει την εξόφληση των αγορών μας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή και online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική. Εναλλακτικά, με την υπηρεσία Flex Pay, η οποία είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα Public, μπορούμε να εξοφλήσουμε τις αγορές μας σε έως 36 χαμηλές δόσεις, ακόμη και αν δεν διαθέτουμε πιστωτική κάρτα.

Δωρεάν αποστολή στα σχολικά είδη έως τις 31 Αυγούστου και ευέλικτες επιλογές αποστολής

Σίγουρα η προετοιμασία του σχολικού εξοπλισμού είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και υπομονή από εμάς τους γονείς, όμως, χάρη στους ευέλικτους τρόπους πληρωμών, αλλά και τις έξυπνες υπηρεσίες παράδοσης των Public, δεν χρειάζεται να μας αγχώνει η επιστροφή των παιδιών στα θρανία. Έτσι και αλλιώς, έως τις 31 Αυγούστου πραγματοποιώντας αγορές άνω των 35 ευρών η αποστολή του πακέτου μας γίνεται δωρεάν, ενώ ακόμη και στην περίπτωση που επιλέξουμε την υπηρεσία Public Locker Pick-up, η οποία μας επιτρέπει να παραλάβουμε την παραγγελία μας από όποιο locker μας εξυπηρετεί, σε όποιο σημείο της Ελλάδα επιθυμούμε, οποιαδήποτε στιγμή, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αγορά των σχολικών ειδών, ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Ο νο1 Back to School προορισμός στην Ελλάδα είναι και φέτος τα Public!

Η νέα σχολική χρονιά, λοιπόν, είναι προ των πυλών, όμως με τα Public στο πλευρό σας, θα μπορέσετε να κάνετε το πιο δυνατό ξεκίνημα και τη φετινή χρονιά: Υπηρεσίες που «προσαρμόζονται», πρωτοπόρες υπηρεσίες, τεράστια ποικιλία για όλες τις σχολικές σας ανάγκες, για κάθε τάξη!

Επομένως, για τα σχολικά και φέτος θα πάμε στα Public, φυσικά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ