ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MediaMarkt: «Δίνει τη σκυτάλη» στα νέα καταστήματα Public + home και στο public.gr

MediaMarkt: «Δίνει τη σκυτάλη»  στα νέα καταστήματα Public + home και στο public.gr

Ποιότητα, άνεση, ασφάλεια, ποικιλία, εξειδίκευση, προσφορές.

Για τους σύγχρονους καταναλωτές το αγοραστικό «ταξίδι» έχει εξελιχθεί πλέον σε μία αναβαθμισμένη εμπειρία, που θέτει τις βάσεις για μία καλύτερη καθημερινότητα. Και σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητα που απολαμβάνουμε, το σπίτι μας αποτελεί το σημείο εκκίνησης για μία καλύτερη ζωή και τώρα, όλα ξεκινούν με μία επίσκεψη στα Public + home.

Τι είναι τα καταστήματα Public + home; Πρόκειται ουσιαστικά για μία σημαντική πρωτοβουλία για το εγχώριο λιανεμπόριο, για πρωτοποριακά concept stores τα οποία συνδυάζουν την ποικιλία και τις καθημερινές προσφορές της MediaMarkt, με την εγγύηση των Public. Στην πραγματικότητα, έπειτα από 18 χρόνια στην Ελλάδα η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public, συνθέτοντας έναν νέο τύπο καταστήματος στο οποίο μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, μαζί με πολλές και σημαντικές υπηρεσίες και προσφορές.

Για τον CEO της εταιρείας Public Group, Ρόμπυ Μπουρλά δε, «η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε Public + home είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο», με τον ίδιο να υπογραμμίζει τη σημασία όχι μόνο της ενσωμάτωσης του συνόλου των προϊόντων και των υπηρεσιών της Media Markt στα Public, αλλά κυρίως των ανθρώπων της.

Εκεί που η τεχνογνωσία συναντά την ποιότητα και τις πραγματικές προσφορές

Πράγματι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δεν είναι μόνο η ποικιλία και οι καθημερινές προσφορές της MediaMarkt, που ενσωματώνονται στα Public + home και το Public.gr. Είναι πάνω από όλα οι άνθρωποι των καταστημάτων, οι οποίοι ακριβώς χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στους τομείς των οικιακών συσκευών και των τηλεοράσεων, προσφέρουν μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές.

Σίγουρα έχει σημασία να αναφέρουμε ότι τα Public απορρόφησαν το σύνολο των ανθρώπων της MediaMarkt στο δίκτυο καταστημάτων τους, με 530 θέσεις εργασίας να διατηρούνται με τη δημιουργία των καταστημάτων Public + home.

Πού μπορούμε να βιώσουμε σήμερα κιόλας τη νέα αυτή αγοραστική εμπειρία

Για εκείνους που αναρωτιούνται πού και πώς θα βιώσουν το νέο αυτό αγοραστικό «ταξίδι» για τα ελληνικά δεδομένα, να αναφέρουμε ότι ήδη λειτουργούν 13 νέα, μεγάλα καταστήματα Public + home σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο. Ουσιαστικά, πρόκειται για καταστήματα MediaMarkt που αναβαθμίστηκαν και τα οποία τώρα, ως Public + home, παρέχουν μια σειρά από καινοτόμες επιλογές, διευκολύνσεις και υπηρεσίες σε όσους τα επισκέπτονται.

Μεγάλοι και φιλόξενοι χώροι, εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα στάθμευσης. Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που τα Public + home θέτουν τις βάσεις για ένα άνετο και επιτυχημένο αγοραστικό ταξίδι. Διότι το στοιχείο-«κλειδί» που κάνει τα νέα αυτά καταστήματα ειδών για το σπίτι να ξεχωρίζουν, είναι οι επιλογές και τα επιπλέον προνόμια που προσφέρουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα Public + home οι καταναλωτές θα βρουν μία τεράστια γκάμα προϊόντων από κορυφαία brands -όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens- για το σπίτι και επιλογές για όλη την οικογένεια. Όλα αυτά απολαμβάνοντας παράλληλα ευελιξία και ευκολία σε ό,τι αφορά στις πληρωμές και τις παραδόσεις και κυρίως, ανταγωνιστικές προσφορές σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις, ακόμη και καθημερινές ευκαιρίες από επώνυμες μάρκες -κάτι που ήδη έχουν ανακαλύψει τα εγγεγραμμένα μέλη των MediaMarkt.

Αν και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα οφέλη που θα μπορούν να απολαύσουν οι καταναλωτές πραγματοποιώντας τις αγορές τους στα νέα καταστήματα Public + home, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για new entries στο εγχώριο λιανεμπόριο, που ήρθαν για να αναβαθμίσουν τις αγοραστικές μας εμπειρίες.

Συνδυάζοντας την κληρονομία και τις προσφορές της MediaMarkt με τις υπηρεσίες και την εμπειρία Public, πάντως, τα νέα αυτά concept stores αναδεικνύονται ήδη σε κορυφαίους προορισμούς για αγορές για το σπίτι, προσφέροντάς μας λύσεις τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και lifestyle επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής εντός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ