ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων: Στυλοβάτης της οικονομίας ο κλάδος, λέει το νέο Δ.Σ.

Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων: Στυλοβάτης της οικονομίας ο κλάδος, λέει το νέο Δ.Σ.
Pixabay

Τα μείζονα θέματα που απασχολούν σήμερα τις επιχειρήσεις, συζητήθηκαν στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΤ Βαγγέλης Πασσαλής, ο Αντιπρόεδρος Θανάσης Πλατανιάς και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους μετόχους και τα στελέχη επιχειρήσεων - μέλη και μη του Συνδέσμου - στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ο κ. Πασσαλής ανέπτυξε τους στόχους και το όραμα της νέας διοίκησης του Συνδέσμου, ενώ ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Δημήτρης Ιατρίδης και ο Area Manager του Corporate Business Centre της Eurobank Βασίλης Καλκάκος, παρουσίασαν τις δράσεις τους για τη διευκόλυνση του επιχειρείν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καλεσμένων. Τη συζήτηση συντόνισε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Notice Content and Services Νεκτάριος Νώτης.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΕΤ «στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, μεταποίηση, εμπορία και διανομή τροφίμων στην ελληνική αγορά.

Ο κλάδος είναι από τους στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, συνεισφέροντας με τον τζίρο, τους φόρους και τις θέσεις εργασίας, που προσφέρει. Η νέα εποχή του ΣΕΕΤ είναι εδώ, μαζί με τις επιχειρήσεις του κλάδου και δίπλα τους σε κάθε ανάγκη τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ