ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας για όλη την οικογένεια και κάθε ανάγκη

Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας για όλη την οικογένεια και κάθε ανάγκη

Σε καιρούς απρόβλεπτους, γεμάτους προκλήσεις όπως αυτοί που βιώνουμε, ο καθένας από εμάς, είναι λογικό να θέλει να νιώθει ασφάλεια για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η πολυπόθητη ασφάλεια, έρχεται, πρωτίστως μέσα από το ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας. Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα λειτουργεί ως «οχυρό» και ως δικλείδα ασφαλείας, για όλα τα μέλη της οικογένειας και κυρίως για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΝΝ Hellas, με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, αξιοπιστίας και ακεραιότητας, ανοίγει δρόμους στην ασφάλιση υγείας, με δύο σημαντικά προγράμματα, τα οποία υποστηρίζουν εξαιρετικά κάθε ανάγκη, κάθε ηλικία και κάθε μέλος της οικογένειας. Γιατί, τι σημασία έχει μία ενέργεια, όταν δεν δηλώνει παρούσα την ώρα της ανάγκης;

Τα δύο πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης υγείας

Ας δούμε αναλυτικά, τα δύο πρωτοποριακά προγράμματα που προτείνει η Τράπεζα Πειραιώς και αφορούν στην ασφάλιση υγείας:

Λύσεις Υγείας Gold

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας από την ΝΝ Ηellas μέσω της Πειραιώς Financial Holdings. Συνδυάζει Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας και προσφέρει, σε όλη την οικογένεια, άμεση πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, διαγνωστικών κέντρων και ιατρών.

Ειδικότερα, οι παροχές που προσφέρει είναι:

  • Απευθείας καταβολή εξόδων νοσηλείας σε συμβεβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
  • Αποζημίωση για το 70% των εξόδων νοσηλείας σε μη συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Ελλάδα
  • Αποζημίωση για το 90% των εξόδων νοσηλείας σε Νοσοκομεία του Εξωτερικού
  • Πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης μέσω των διαγνωστικών κέντρων Affidea ή Βιοϊατρικής
  • Συνεργασία με πάνω από 40 κορυφαία, ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα
  • Δυνατότητα επιλογής πακέτου Πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας ως προαιρετική κάλυψη

Δυνατότητα μηνιαίων καταβολών.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD προσφέρει πλήρη ασφάλιση, που καλύπτει το κόστος μιας ενδεχόμενης νοσηλείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμπληρώνοντας τις παροχές του κοινωνικού ταμείου του ασφαλισμένου. Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας ,μοναδικά προνόμια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ασφαλισμένων και προσφέρεται με έκπτωση 100€ για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης και 60€ για τον δεύτερο χρόνο ασφάλισης.

Επίσης, παρέχει:

  • Ημερήσια αποζημίωση (70€/την ημέρα) ή χειρουργικό επίδομα έως 4.000€, ανάλογα με την βαρύτητα της επέμβασης, σε ενδεχόμενη νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο
  • Επίδομα μητρότητας: 600€ το 3ο και το 4ο ασφαλιστικό έτος & 1.000€ το 5ο ασφαλιστικό έτος και για τα επόμενα ασφαλιστικά έτη
  • Επείγουσα μεταφορά

Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Υγείας Focus on You

Ένα δεύτερο σημαντικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Πρόληψης που σχεδίασε η Ασφαλιστική Εταιρεία ΝΝ Ηellas σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea, με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες του Ομίλου Πειραιώς πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, είναι το Focus on You.

Πραγματικά εστιασμένο σε κάθε ανάγκη του ασφαλισμένου, ώστε να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία, όταν έχει ενσκήψει ένα πρόβλημα υγείας.

Οι παροχές που παρέχει το εν λόγω πρόγραμμα, είναι:

Διαγνωστικές εξετάσεις, επιπλέον προνόμια και παροχές μέσω του Δικτύου της Affidea, πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα και ιατρούς του Ομίλου Affidea και του συνεργαζόμενου Δικτύου. Και όλα αυτά, χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού, χωρίς αναμονές και με προσιτό κόστος. Απευθύνεται σε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να έχουν κάλυψη για δαπάνες διαγνωστικών εξετάσεων, ενώ καλύπτει εξ ολοκλήρου ή μέρος απρόβλεπτων πρωτοβάθμιων δαπανών υγείας.

Οι εποχές που ζούμε είναι περίπλοκες και αβέβαιες… Ήρθε η ώρα να νιώσουμε σιγουριά με δύο ασφαλιστικά προγράμματα υγείας της ΝΝ Hellas, με τη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του CNN Greece στην Υγεία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ