ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οδηγός αγορών: Γιορτινά δώρα που κάθε σύγχρονος traveler θα εκτιμήσει

Οδηγός αγορών: Γιορτινά δώρα που κάθε σύγχρονος traveler θα εκτιμήσει

Αν υπάρχει μία περίοδος του χρόνου, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με εκπλήξεις, αγορές και δώρα, δεν είναι άλλη από εκείνη των Χριστουγέννων.

Και αυτό διότι η ανταλλαγή των δώρων, είναι η ιδανική αφορμή, έτσι ώστε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το «μυστικό», ωστόσο, για εσάς που δεν βλέπετε την ώρα να γίνετε ο αγαπημένος secret Santa των δικών σας ανθρώπων, είναι να τους χαρίσετε ένα δώρο που θα τους ενθουσιάσει. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα δώρο στο οποίο κάθε λάτρης των ταξιδιών δεν μπορεί να αντισταθεί;

Δώστε στα μέλη της οικογένειά σας, σε φίλους και καλούς συναδέλφους την ευκαιρία να γίνουν οι σύγχρονοι travelers, που δεν θα βλέπουν την ώρα να προγραμματίζουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο, το 2024; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να τους προσφέρετε το πιο διαχρονικό δώρο, ανακαλύπτοντας μία μεγάλη ποικιλία από βαλίτσες, τσάντες και σακίδια πλάτης σε ένα από τα καταστήματα Bag Stories.

Η βαλίτσα που θα συνοδεύει κάθε traveler στα business trips του

Μήπως το επόμενο χριστουγεννιάτικο δώρο στη λίστα των αγορών σας, αφορά σε ένα πρόσωπο που ταξιδεύει συχνά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων; Τότε ένα είναι το σίγουρο: Το κατάλληλο δώρο είναι η πιο εύχρηστη βαλίτσα καμπίνας, που όχι μόνο χωράει όλα τα απαραίτητα, αλλά συγχρόνως ξεχωρίζει σε κομψότητα.

Πρόκειται, φυσικά, για τη Delsey Βαλίτσα καμπίνας slim της σειράς Shadow από 100% polycarbanate, που διαθέτει τροχούς διπλής πυκνότητας για καλύτερη ευελιξία στην κίνηση, είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, έχει αποσπώμενο εσωτερικό ύφασμα που πλένεται στους 30°, κλειδαριά TSA με τριψήφιο κωδικό και πέντε χρόνια εγγύηση. Και επειδή κάθε σύγχρονος traveler θέλει να είναι συνδεδεμένος ανά πάσα ώρα και στιγμή, μην παραλείψετε να γράψετε στη χριστουγεννιάτική κάρτα σας ότι η συγκεκριμένη βαλίτσα διαθέτει και θύρα USB.

Για business trips με μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείτε να επιλέξετε μία βαλίτσα με μεγαλύτερη χωρητικότητα, όπως τη BG Berlin βαλίτσα μεσαίου μεγέθους, από τη συλλογή Zip2 Expandable. Στα έξτρα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται οι τέσσερις διπλές ρόδες, το διπλό φερμουάρ ασφαλείας και η επεκτασιμότητα κατά πέντε εκατοστά.

Η τσάντα που θα δώσει κίνητρο για μικρές εξορμήσεις

Μήπως έχετε και εσείς εκείνον τον φίλο/η, τον οποίο θέλετε να παρακινήσετε για ολιγοήμερες εκδρομές, «αποδράσεις» της τελευταίας στιγμής ή μονοήμερες εξορμήσεις εκτός πόλης; Αυτά τα Χριστούγεννα θα έχετε την ευκαιρία να του δώσετε το κίνητρο που χρειάζεται. Και αρκεί μία τσάντα για να τα καταφέρετε.

Ανακαλύψτε την εμβληματική τσάντα χειρός Art της Kipling, που ανήκει στη συλλογή της από το 1988. Με αυτήν την τσάντα από τα Bag Stories ακόμη και οι πιο αναβλητικοί της παρέας, δεν θα βλέπουν την ώρα να προγραμματίσουν σύντομες «αποδράσεις» από το κλεινόν άστυ. Έχει το τέλειο μέγεθος για να την έχει κάποιος μαζί του για λίγα 24ωρα σε έναν από τους πιο κοντινούς προορισμούς εκτός πόλης, ενώ χάρη στον ειδικό ιμάντα, προσαρμόζεται σε μία βαλίτσα trolley για τα ακόμη μεγαλύτερα ταξίδια.

Εναλλακτικά, επιλέξτε το Bric's Σακ βουαγιάζ Sea Green της συλλογής X-Travel, που είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαφρύ και ανθεκτικό ανακυκλωμένο νάιλον. Μάλιστα, ο κομψός, αλλά ευρύχωρος σχεδιασμός και η εσωτερική του οργάνωση, το καθιστούν ιδιαίτερα πρακτικό, αφού στο εσωτερικό διαθέτει μια τσέπη με επένδυση για να χωράει ένα tablet και πολλές βολικές θήκες αποθήκευσης. Όλα αυτά συν επιπλέον εξωτερικές θήκες με φερμουάρ για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Το backpack που είναι απαραίτητο για όσους είναι στο «τρέξιμο» καθημερινά

Αν το «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης είναι και για εσάς καθημερινό φαινόμενο, τότε ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή μάλλον, να του προσφέρετε έναν καθημερινό «σύμμαχο», που θα είναι «εκεί» για εσάς στα συχνά επαγγελματικά ραντεβού, τις μετακινήσεις ή τα business trips εκτός πόλης.

Ο λόγος για το passe-partout item των καθημερινών σας εμφανίσεων, το Delsey Σακίδιο πλάτης της σειράς Turenne Green, που θα γίνει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Τι καλύτερο, άλλωστε, για μία καθημερινότητα που «τρέχει» πιο γρήγορα από εσάς, από τη σειρά Turenne της Delsey με τα αδιάβροχα σακίδια πλάτης, σε πολλά χρώματα και θέση για laptop 14''; Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, διαθέτουν δύο χρόνια εγγύηση και θα σας συνοδεύουν με άνεση σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μην χάνετε άλλο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε για να χαρίσετε ένα ιδιαίτερο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον ίδιο σας τον εαυτό, είναι να προσθέσετε στον «οδηγό αγορών» σας μία διαχρονική, στυλάτη και εύχρηστη τσάντα, που υπόσχεται να σας χαρίσει περισσότερη ευελιξία και να μετατρέψει την κάθε σας ημέρα σε μία μοναδική ευκαιρία για εξερεύνηση. Αρκεί, φυσικά, να κάνετε μία βόλτα στα καταστήματα Bag Stories.

Kάντε σήμερα τις αγορές σας στο www.bagstories.gr και στα καταστήματα Bag Stories.

Ακολουθήστε τα Bag Stories στο Facebook και το Ιnstagram.